• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.01.2024

13:20

Tužne vesti! Preminuo nekadašnji fudbaler Seltika

EPAIMAGES

Fudbal

Tužne vesti! Preminuo nekadašnji fudbaler Seltika

Podeli vest

Stjuart Grej (50), nekadašnji fudbaler Seltika, Bornmuta, Redinga i Oksforda, preminuo je posle teške borbe sa kancerom.

Rođen je u Engleskoj, a ponikao je u mlađim kategorijama Seltika. Kao i njegov otac, stric i brat od strica, igrao je za reprezentaciju  Škotske. Odigrao je sedam mečeva za mlađe kategorije. 

Poslednju utakmicu odigrao je u februaru 2006. godine, nakon što je zbog povrede morao da okonča karijeru. Grej je preminuo samo nekoliko meseci nakon što je saznao da boluje od retkog oblika raka. Takođe, borio se i sa hroničnim problemima jetre. 

"Svi u Oksfordu su bili tužni kada su saznali za smrt bivšeg fudbalera. Borio se protiv retkog i veoma agresivnog raka. Naše misli su sa njegovom porodicom", poručili su iz kluba.

 

 

 

Oglasio se i Sletik.

"Preminuo je posle teške bolesti, svi smo tužni i uz njegovu porodicu u ovim najtežim momentima. 

Njegov otac Edi Grej bio je legendarni krilni fudbaler Lidsa od 1966. do 1983. godine. Upravo ga je sin Stjuart igrao ufilmu "Prokleti junajted" o 1974. godini u kojoj je Brajan Klaf vodio Lids.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija