• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.01.2024

13:11

Srbin pred transferom karijere! Englezi daju milione za našeg napadača

Starsportphoto

Fudbal

Srbin pred transferom karijere! Englezi daju milione za našeg napadača

Podeli vest

Andrej Ilić (23), napadač norveške Valerenge, blizu je transfera karijere.

Kako prenose tamošnji mediji Kardif je spreman da iskešira milione evra za nekadašnjeg đaka Partizana. Velšani su navodno ponudili za Srbina oko 7.000.000 evra.

Ali, Kardif je ponudio oko četiri miliona evra odmah uz mogućnost da transfer dostigne iznos od skoro sedam miliona kroz bonuse. Ostatak bi zavisio od učinka napadača. Ukoliko bi Ilić odigrao određeni broj mečeva Valarenga bi dobila još oko 440.000 evra, a ukoliko bi postigao  15 golova dodatnih 530.000. U slučaju da se Kardif plasira u Premijer ligu, Velšani će norveškom klubu isplatiti bonus od dodatnih 1,7 miliona evra. Ovo poslednje je malo verovatno, s obzirom na to da je Kardif  tek 14. u Čempionšipu, mada je na samo šest bodova od mesta u baražu za treće mesto koje vodi u elitni rang. 

 

Foto: EPAIMAGES

Andrej Ilić (levo)

 

To nije sve, Valerenga bi dobila i visok procenat od budućeg Ilićevog transfera, mada se ne navodi koliko tačno.

Ilić je ponikao u Partizanu, ali nije dobio šansu u prvom timu. Igrao je potom u Napretku 2018, dve godine kasnije je prešao u Javor, odakle je otišao u Letoniju. Tamo je postigao 40 golova za dve sezone u Rigi, što ga je preporučilo Norvežanima.  Tokom jeseni u Valarengije postigao 11 golova na 17 utakmica, što nije promaklo Englezima. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija