• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.02.2024

08:50

Mihina supruga slomljena! Reči kidaju dušu: Ne mogu da spavam...

Instagram/Arijana Mihajlović

Fudbal

Mihina supruga slomljena! Reči kidaju dušu: Ne mogu da spavam...

Podeli vest

Arijana Mihajlović, supruga legendarnog Siniše Mihajlovića, rastužila je sve novom porukom na Instagramu.

Miha nas je napustio 16. decembra 2022. godine, nakon što je izgubio bitku sa leukemijom. Arijana i Sinišina dece i dalje ne mogu da se pomire da njena više nema, a često na društvenim mrežama objavljuju zajedničke fotografije. 

Arijana otkriva da su noći najteže, a sad se setila jednog letovanja sa Sinišom, sa kog će imati uspomenu za ceo život. Podelila je fotografiju na Instagramu i napisala poruku koja najbolje govori koliko joj nedostaje.

"Ne mogu da spavam... Zato što na kraju, ja i dalje ne mogu da verujem. Koliko je ovo jedan neobjašnjiv osećaj", napisala je Arijana.

 

 

 

 

Mihajloviću je otkrivena leukemija 2019. godine, dva puta je dobio bitku, ali se bolest opet vratila i nažalost bila jača. Arijana je nedavno italijanskim medijima otkrila da su ona i deca znali da Miha umire.

- Pričala sam sa decom i zajedno smo odlučili da Siniši ništa ne kažemo. To je bio veliki šok za nas zato što smo poslednji mesec njegovog života znali, da će uskoro umreti, a on o tome ništa nije znao. Bilo je veoma bolno pretvarati se kao da se ništa ne dešava, i za mene i za moju decu, oni su mnogo propatili zbog toga i jos uvek pričaju o tome - rekla je nedavno Sinišina supruga.

Foto: printscreen instagram

Arijana i Siniša

 

Otkrila je kako su izgledali Sinišini poslednji trenuci.

- U tom trenutku uz njega smo svi bili, deca, njegov najbolji drug, moja majka, unukica... Videli smo da otežano diše, postavili smo se oko njega. Ja sam ga uzela za ruku i rekla mu: "Ljubavi, ne brini se. Postaraću se o deci. Idi". On nije hteo da ode, i čim sam to rekla, nije mogao više, preminuo je.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija