• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.02.2024

23:47

Loša vest za Juventus - Vlahović teže povređen!?

Reuters

Fudbal

Loša vest za Juventus - Vlahović teže povređen!?

Podeli vest

Srpski napadač izvesno propušta meč protiv Udinezea zbog problema sa aduktora.

Prekinuo je poraz od Intera sjajan niz Juventusa i Dušana Vlahovića na startu 2024. godine. "Stara dama" nije uspela da slavi u Milanu čime su se četa Simone Inzagija dodatno približila tituli u Seriji A. 

Do kraja šampionata ostalo je još mnogo da se igra, a u Torinu nemaju nameru da odustanu od potere za Interom. Naprotiv, nadaju se u taboru Juventusa da bi nakon tri godine posta mogli do šampionskog pehara i nove titule u domaćem prvenstvu. 

Ipak, posao neće biti lak posebno zbog činjenice da se protiv Intera povredio Dušan Vlahović. Srpski napadač od derbija Italije radi odvojeno od ekipe, a mediji sa "čizme" javljaju da su male šanse da se golgeter Juventusa nađe u sastavu za duel protiv Udinezea narednog vikenda. 

Foto: Tanjug/AP

 

Nažalost Vlahović je protiv Intera obnovio povredu aduktora koja ga muči već više od godinu dana. U Torinu su svesni da bi forsiranje moglo dodatno da pogorša situaciju zbog čega bi srpski napadač trebao da propusti duel protiv "zebri" u nedelju. 

Naravno, na "Alijanc" stadionu ne odbacuju mogućnost da se Vlahović potpuno oporavi budući da intenzitet povrede nije strašan. Alegri bi voleo da ima raspucanog Srbina na raspolaganju, a dobra vest je da se od povrede potpuno oporavio Federiko Kijeza. U sastav se vraća i Arkadijuš Milik koji nije nastupao protiv Intera zbog suspenzije. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija