• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.02.2024

06:20

Navijači u transu: Napokon nešto dobro! Mančester vraća u modu legendarni retro dres (VIDEO)

EPAIMAGES

Fudbal

Navijači u transu: Napokon nešto dobro! Mančester vraća u modu legendarni retro dres (VIDEO)

Podeli vest

Na "Old Trafordu" rešili da se okrenu slavnoj prošlosti.

Sa velikim ambicijama Mančester junajted ušao je u novu sezonu, ali je vrlo brzo postalo jasno da sastav Erika Ten Haga nije sposoban da ozbiljnije ugrozi ljute rivale. Naprotiv, "crveni đavoli" u većem delu sezone igraju katastrofalno, a navijače je, makar na kratko, obradovao snimak koji je procurio na društvenim mrežama. 

Naime, jedan od najvijača Mančester junajteda došao je do ekskluzivnih snimaka dresa za narednu sezonu. Izvesno je da će generalni sponzor engleskog velikana biti drugačiji, a na grudima naredne sezone će umesto "TeamViewera" igrači "crveni đavola" nositi natpis "Snapdragon" brenda kalifornijske kompanije "Qualcomm Technologies". 

Jasno je da to nije razlog radosti za Mančester junajted već činjenica da novi dizajn neodoljivo podseća na opremu koju je klub sa "Old Traforda" koristio od 2000. do 2006. godine kada je sponzor bio "Vodafone". 

"Vodafon vajb... Predivno", "Podsetnik na dobre stare danem čestitam klubu, napokon ste pogodili", bili su samo neki od komentara navijača Mančester junajteda. 

Nije novitet da klubovi u poslednje vreme sve češće oživljavaju opremu iz prošlosti kako bi navijače podsetili na slavne dane u prošlosti kluba. Takav efekat imaće nova oprema Mančester junajteda za narednu sezonu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija