• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.02.2024

14:31

Tukao devojku čekićem do smrti! Fudbaler će zbog jezivog zločina umreti u zatvoru

profimedia

Fudbal

Tukao devojku čekićem do smrti! Fudbaler će zbog jezivog zločina umreti u zatvoru

Podeli vest

Đovani Padovani (28), italijanski fudbaler i model, osuđen je na doživotnu robiju zbog ubistva svoje bivše devojke Alesandre Mateući (56).

Nakon što su raskinuli, Padovani je neprestano kontaktirao bivšu partnerku porukama i pozivima, pa ga je ona prijavila policiji zbog uznemiravanja. Nekoliko dana nakon toga, pošto je isteran sa treninga, 28-godišnji fudbaler je otputovao u Bolonju i napravio sačekušu Alesandri ispred njene kuće. 

Navodno, ona je razgovarala preko telefona sa sestrom Stefanijom, koja je čula njene krike dok ju je Padovani brutalno napao. Prvo čekićem i pesnicama, zatim bejzbol palicom, da bi na kraju koristio klupu koju je uzeo iz vrta u blizini njenog stana. Nakon toga, pokušao je da joj zapali auto, ali je ubrzo došla policija i hitna pomoć. 

Nakon nemilog događaja oglasila se i njena sestra koja je za jednu lokalnu televiziju otkrila detalje tog incidenta.

 

Foto: profimedia

 

 


- Pričale smo na telefonom, ona je izašla iz auta i počela da vrišti. Nije mi bilo jasno šta se u tom trenutku dešava, nisam ni pomislila da bi on mogao da dođe. Nekoliko puta sam je pitala šta se dešava, a onda sam začula krike i "Ne, Đovani, nemoj molim te", "Upomoć"...Odmah sam pozvala policiju koja je stigla kroz nekoliko minuta, ali nažalost mojoj sestri nije bilo pomoći. Prevezli su je u bolnicu gde joj je ubrzo i konstatovana smrt nakon teških povreda koje je zadobila - izjavila je Stefanija.  

 

Foto: profimedia

Stefanija, sestra ubijene Alesandre

 

Komšije su pričale da su se njih dvoje često svađali, te da je on u više navrata hteo da joj provali u kuću kroz terasu. Kažu da ga se plašila, pa je iz tog razloga i raskinula sa njim.  Padovani je tokom suđenja tvrdio da tokom napada nije bio u normalnom stanju duha i da se osećao kao u noćnoj mori. Pored doživotne kazne, njemu je takođe naloženo da isplati restituciju porodici Mateući i drugim stranama uključenim u proces. Bivši fudbaler igrao je na poziciji krila za Sankataldeze, klub iz italijanske Serije D.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija