• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

19.02.2024

15:53

Epilog sastanka uprave: Bajern se oprostio od titule, a zadržao Tuhela

EPA

Fudbal

Epilog sastanka uprave: Bajern se oprostio od titule, a zadržao Tuhela

Podeli vest

Čelnici Bajerna rešeni su da nastave sezonu sa trenerom Tomasom Tuhelom, ali su odustali od trke za titulom. Bavarci su u poslednjem kolu poraženi od Bohuma (3:2) i sada zaostaju osam bodova za liderom Leverkuzenom.

Teška noć je iza Tuhela. Kao da mu je bilo malo što su navijači digli ruke od njega ili što nema kontrolu nad svlačionicom, nego je nakon utakmice sa Bohumom morao da čeka ishod sastanka na kojem su čelni ljudi kluba odlučivali o njegovoj sudbini. Trener sa takvim iskustvom zna da su otkazi sastavni deo, ali niko ne voli kada dođe taj trenutak.

Uprkos lošim rezultatima, upava je bila jasna - Tuhel ostaje.

"Nakon sastanka klupskog vrha, Bajern je rešio da nastavi dalje sa Tuhelom" napisao je poznati novinar Fabricio Romano.

Bajern je osvajao titule od 2012. godine i pomalo neverovatno deluje da će taj čudesni niz biti prekinut. Tuhel je vrlo pomirljivo rekao da nije relano da budu šampioni.

 

Foto: EPA Images

 

- U ovom trenutku nije realno da odbranimo titulu. Međutim, prošle sezone smo se nadali do poslednje sekunde i uspelo je - rekao je Tuhel nakon meča. 

Nemac je preuzeo Bajern u martu prošle godine i ima ugovor na još godinu i po dana. Uzimajući u obzir plate vrhunskih trenera, nije ni čudo što on sam neće da se povuče, već čeka otkaz i otpremnimu. S druge strane, svesni su u Bajernu da je ova sezona bačena i nema smisla da sada dovode nekog novog. Ipak, teško je očekivati da će Tuhel odraditi ugovor do kraja u klubu iz Minhena. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija