• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.Č.

20.02.2024

22:53

Šampion ne predaje krunu! Minimalac "građana" za nastavak potere!

Tanjug/AP

Fudbal

Šampion ne predaje krunu! Minimalac "građana" za nastavak potere!

Podeli vest

Na stadionu "Etihad" odigran je odloženi meč 18. kola Premijer lige u kojem je Mančester siti dočekao Brentford. Teže nego što se očekivalo, fudbaleri aktuelnog šampiona Engleske na kraju su slavili pobedu rezultatom 1:0.

I pored zgusnutog rasporeda, menadžer "građana" Pep Gvardiola nije želeo mnogo da eksperimentiše, pa je izveo najjaču postavu sa izuzetkom mladog Norvežanina Oskara Boba (20) kome je to bio prvi start u ligi.

Foto: Tanjug/AP

 

Krenuli su fudbaleri Sitija agresivno od prvog minuta, međutim nikako nisu uspevali da dođu do mreže gola protivnika, tako da se na poluvreme otišlo rezultatom 0:0 i pored čak 17 šuteva domaćina ka golu rivala. Odnos snaga nije se bitno promenio ni u nastavku i odbrana "stršljenova" popustila je u 71. minutu. Čovek odluke bio je Erling Holand, kome je to bio 17. pogodak u ligi ove sezone. Interesantno, Norvežanin je sada bio strelac najmanje jednom protiv svakog kluba protiv kojeg je igrao u Premijer ligi.

Branilac titule se ovom pobedom probio do druge pozicije i prišao vodećem Liverpulu na bod zaostatka posle 25 odigranih mečeva. S obzirom na to da trećeplasirani Arsenal ima samo bod manje od Sitija, deluje da nas očekuje vrlo uzbudljiva završnica sezone u Engleskoj.

Standings provided by Sofascore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija