• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Z.

04.03.2024

06:35

Na današnji dan: Kangin pogodak iz gol-auta, Đurđević spasilac Partizana (VIDEO)

Starsportphoto

Fudbal

Na današnji dan: Kangin pogodak iz gol-auta, Đurđević spasilac Partizana (VIDEO)

Podeli vest

Na "Marakani" je 4. marta 2017. odigran 153. "večiti derbi" koji je završen rezultatom 1:1 (1:0).

Fudbaleri Crvene zvezde su dočekali Partizan u okviru 24. kola Superlige, u trenutku kada su bili lideri na tabeli, sa šest bodova prednosti u odnosu na komšije.

Na tribinama se skupilo više od 40.000 navijača, ali nisu mogli da vide lepu i tečnu igru oba tima. Više je bilo žestoke borbe, a senku na meč bacio je glavni arbitar Majo Vujović iz Novog Sada, koji je imao nekoliko diskutabilnih odluka.

Crvena zvezda - Partizan 1:1 (1:0)

Grad: Beograd.

Stadion: "Marakana"

Gledalaca: 41.132

Sudija: Majo Vujović (Novi Sad)

Strelci: Kanga 34. - Đurđević 88.

Žuti kartoni: Luković, Plavšić, Anđelković, Milić (Crvena zvezda), Everton, Đurđević (Partizan)

CRVENA ZVEZDA: Manojlović - Petković, Luković, Frimpong, Anđelković - Le Talek, Donald - Plavšić, Kanga (od 80. Milijaš), Ruiz (od 70. Milić) - Boaći (od 82. Sikimić).

Trener: Miodrag Božović

PARTIZAN: Kljajić - Vulićević, Milenković, Ostojić, Miletić - Everton, Jevtović (od 64. Janković), Kosović (od 94. Tavamba), Stevanović (od 74. Mihajlović) - Leonardo, Đurđević.

Trener: Marko Nikolić 

Crveno-beli, koje je sa klupe tada predvodio Miodrag Božović, u vođstvo je doveo Gelor Kanga u 34. minutu. Međutim, tokom te akcije po levoj strani, s loptom je u gol-aut izašao Džon Ruiz.

Arbitri to nisu videli, iako su svi igrači crno-belih stali i signalizirali da igra treba da se prekine. Kostarikanac je ipak asistirao Gaboncu, a on šutirao i savladao golmana Filipa Kljajića.

 

 

Gosti iz Humske su tek u samom finišu stigli do vrednog boda. Ekipa Marka Nikolića je uspela da izjednači nakon centaršuta kapitena Miroslava Vulićevića s desne strane i odlične reakcije Uroša Đurđevića, koji je glavom poslao loptu u mrežu Filipa Manojlovića.

Bunili su se domaći tada, smatrali su da je napadač Partizana igrao rukom, ali sudija ništa nije promenio, pa je utakmica završena remijem.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija