• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. V.

09.03.2024

22:46

Prelepa slika posle derbija! Treneri večitih poslali sjajnu poruku (FOTO)

Instagram printscreen

Fudbal

Prelepa slika posle derbija! Treneri večitih poslali sjajnu poruku (FOTO)

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigrali su nerešeno 2:2 na "Marakani", a 172. večiti derbi pored odlične utakmice, dobre atmosfere i goleade, obeležili su i treneri dva kluba.

Strateg crveno-belih Vladan Milojević i trener crno-belih Igor Duljaj poslali su fantastičnu poruku uoči, ali i posle utakmice.

Dvojica trenera su se prvo na terenu pred više od 40.000 navijača na "Marakani" srdačno pozdravili, a potom su i posle duela ljutih rivala priredili scenu o kojoj će se pričati. 

Milojević i Duljaj su posle meča sačekali ispred stadiona, gde su uslikani da su se ponovo srdčano zagrlili i pozdravili nakon jedne od najvažnijih utakmica u srpskom fudbalu. Treneri večitih rivala tako su poslali sliku koja treba da bude primer svima. 

 

 

"Parni valjak" je posle remija na "Marakani" ostao na liderskoj poziciji na tabeli sa jednim bodom više u odnosu na drugoplasiranu Crvenu zvezdu. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!
Politika

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!

Ambasador Evropske unije u Srbiji Emanuele Žiofre izjavio je danas da će proces proširenja EU biti u fokusu novoformirane Evropske komisije nakon junskih izbora za evropski parlament, kao i da se u obzir politike proširenja uzimaju Ukrajina, Gruzija i Moldavija kao novi kandidati, ali i balkanske zemlje, među kojima je i Srbija.

09.05.2024

11:07

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija