• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.Č.

14.03.2024

14:55

"Pink panter" Nemci! Domaćin predstavio dresove za Evropsko prvenstvo, ovakvi do sada nisu viđeni!

EPA Images

Fudbal

"Pink panter" Nemci! Domaćin predstavio dresove za Evropsko prvenstvo, ovakvi do sada nisu viđeni!

Podeli vest

Manje od 100 dana ostalo je do početka Evropskog prvenstva u fudbalu, koje će narednog leta biti održano u Nemačkoj! Reprezentacije koje će učestvovati na smotri najboljih timova Starog kontinenta polako se pripremaju za vrelo leto, a jedan od vidova pripreme pred svako veliko takmičenje jeste i plasiranje u javnost informacije ko će u kakvim dresovima igrati na završnom turniru!

Uveliko se spekuliše da bi reprezentacija Srbije mogla da privuče veliku pažnju, pošto bi prema još uvek nepotvrđenim informacijama dresovi "orlova" mogli da budu inspirisani jednim prirodnim fenomenom naše zemlje. Sada je u javnost procurela vest da bi interesantnu garnitutu dresova mogli da imaju i Nemci. Naime, domaćin turnira bi mogao da zaigra u roze bojama dresova, što je iznenadilo navijače!

 

 

Kako se navodi, ova neobična boja imaće za cilj da "predstavi novu generaciju nemačkih navijača i raznolikost zemlje"! Prva garnitura biće i dalje standardne bele boje, dok će druga u kojoj će "panceri" igrati mečeve kao nominalni gost, biti upravo u roze boji! Četvorostruki šampion sveta i tim koji je tri puta bio prvak Evrope, decenijama unazad igra u belim dresovima sa crnim šorcevima. Poznata je i garnitura sa zelenom bojom, kao i komplet crna! Roze do sada nije viđena, ne samo kada je u pitanju Nemačka, već i bilo koja druga reprezentacija sveta.

Foto: EPA Images

 

Ostaje da se vidi na kakav prijem kod navijača će naići ovaj neobičan izbor boja! Nemačka će na Evropskom prvenstvu igrati u grupi A zajedno sa selekcijama Škotske, Mađarske i Švajcarske. Evropsko prvenstvo biće održano u deset nemačkih gradova od 14. juna do 14. jula.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Krtica na "Metropolitanu" odvela Atletiko u četvrtfinale! Bizaran razlog izbacio italijanskog velikana!
Fudbal

Krtica na "Metropolitanu" odvela Atletiko u četvrtfinale! Bizaran razlog izbacio italijanskog velikana!

U sredu uveče kompletiran je spisak učesnika četvrtfinala ovosezonske Lige šampiona! Najveću pažnju privukao je duel koji su u Madridu odigrali fudbaleri Atletika i Intera iz Milana. Podsećamo, "neroazuri" su slavili u prvoj utakmici rezultatom 1:0, međutim "jorgandžije" su najpre uspele da anuliraju prednost rivala iz prvog meča, a zatim nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca izbore plasman među osam najboljih timova Starog kontinenta.

14.03.2024

14:38

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija