• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

18.03.2024

11:29

Ovakvog ga nikada nismo videli! Klop odlepio kao nikad u životu, novinar ga izludeo! (VIDEO)

EPAIMAGES

Fudbal

Ovakvog ga nikada nismo videli! Klop odlepio kao nikad u životu, novinar ga izludeo! (VIDEO)

Podeli vest

Broji sitno do odlaska iz Liverpula menadžer Jirgen Klop (56), a živci su mu sve tanji. Njega je nakon drame u meču sa Mančester junajtedom iznervirao norveški novinar, pa je Nemac bio vidno izrevolitran i njegovo pitanje okarakterisao glupim.

Bio je Liverpul u velikom engleskom derbiju na korak do pobede nad Mančester junajtedom i plasmana u polufinale FA Kupa. Dva puta su "redsi" imali prednost, vodili u 90. minutu, ali su nakon produžetaka eliminisani golovima u poslednjim momentima - 4:3 (2:2). 

Novinar je uspeo da izbaci iz takta slavnog stručnjaka i verovatno nije ni slutio koliko će iznervirati Klopa.

- Da li je vašem timu ponestalo energije u zaustavnom vremenu? - upitao je on aludirajući na činjenicu da je Liverpul primio gol u prvom minutu sudijske nadoknade drugog produžetka.

 

 

- To je glupo pitanje. Ako nas često pratite, mogli biste drugi put da nas pitate, zašto uopšte imamo toliko energije? Ne znam ni sam koliko smo utakmica odigrali u poslednje vreme, a koliko ih je Mančester imao? Ovo je sport, jako sam razočaran pitanjem, iako ste vi mislili da je baš mudro - odgovorio je Klop.

Nije se zaustavio novinar, pa je dodatno čačnuo u živac Nemca:

 - Znači, odigrali ste previše utakmica?

Posle ovoga Klop nije imao volje ni želje da više priča sa njim. 

- Ooo, ne misli tako. Idem, očito nisi u dobroj formi! Nemam nerve i hrabrost da se nosim sa tobom - poručio je Klop kroz ironični osmeh i napustio ga.

 

Foto: reuters

 

 

 

Navijače engleskog giganta širom sveta šokirala je vest koja je kao bomba odjeknula krajem januara, da nemački stručnjak napušta slavni klub.

- Iskreno, mogu da razumem da je za mnoge ljude ova odluka trenutni šok, posebno kada to čujete prvi put, ali mogu da objasnim ili barem da pokušam da objasnim. Obožavam apsolutno sve u vezi sa ovim klubom, obožavam sve u ovom gradu, obožavam naše navijače, tim, stručni štab... Sve. Ali to što sam svejedno doneo ovu odluku vam pokazuje da sam uveren da je to odluka koju moram da donesem - rekao je Klop za klupski sajt i najavio kraj jedne ere.

Inače, ne čudi što je Nemac bio iznerviran pitanjem novinara, jer je Mančester junajted ove godine odigrao 12, a Liverpul čak 18 utakmica.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija