• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

19.03.2024

12:25

Pomutila razum Italijanima! Atraktivna Srpkinja oduzima dah (FOTO)

Instagram/Dunja Svilar

Fudbal

Pomutila razum Italijanima! Atraktivna Srpkinja oduzima dah (FOTO)

Podeli vest

Golman Rome Mile Svilar poslednjih nedelja je u žiži javnosti, ali kada budete videli njegovu sestru Dunju zaboravićete da čuvar mreže ne želi da brani za Srbiju.

Malo je poznato da Mile ima sestru. U pitanju je godinu dana starija Dunja Svilar koja na Instagramu oduzima dah.

Devojka atraktivnog izgleda na društvenim mrežama često deli i provokativne fotografije iz provoda, a inače živi na relaciji Antverpen - Rim.

Često je Italijani viđaju na utakmicama "vučice", a tamošnji mediji zaključuju da će uskoro svi da pričaju samo o Srpkinji, jer gde god da se pojavi odmah je u centru pažnje.  

 

Foto: Instagram/Dunja Svilar

Dunja Svilar je jedna od najatraktivnijih Srpkinja

 

Foto: Instagram/Dunja Svilar

Srpkinja Dunja Svilar

 

 

 

Nedavno je odjeknula informacija da Mile Svilar ne želi više da brani za reprezentaciju Srbije. Hteo je na gol Belgije, ali zbog FIFA pravila to nije moguće. S druge strane, zatvorio je i vrata Srbiji, što je i sam selektor Dragan Stojković potvrdio.

- Znate već o čemu se radi, mi smo bili obavešteni od sportskog direktora Rome, da on ne želi da brani za Srbiju. Mada, ne znam ni kad je branio, nismo izgubili ništa, to je njegova odluka. Nema tu neke velike priče, neće biti poziva naravno. Koji su razlozi, u to ne ulazim, to su njegove privatne stvari i pustimo momka da ima svoju karijeru i to je to. Prezadovoljni smo onim što imamo, Vanja, Rajković i Petrović su golmani visoke klase, imamo golmana Partizana koji zaista pruža odlične partije i prošle godine i ove... Je l' tako? On je bio već u reprezentaciji, nije neko koga ne znamo, imamo Ilića, imamo dosta golmana, ne brine me ta odluka, ne ulazim u razloge zašto i kako, izaći ćemo u susret i nećemo ga više zvati, nikakav problem - rekao je Piksi uoči prijateljskih utakmica protiv Rusije i Kipra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija