• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

19.03.2024

14:33

Šta je s mozgom? Trabzon posle razbijenih glava preti sudiji

tanjiug/ap

Fudbal

Šta je s mozgom? Trabzon posle razbijenih glava preti sudiji

Podeli vest

Ne smiruju se strasti posle užasnog napada huligana Trabzona na fudbalere Fenerbahčea (3:2.)

Huligani Trabzona napali su fudbalere Fenera posle pobede gostiju, a samo pukom srećom neko nije izgubio život, jer su navijači noževima krenuli na igrače.

Umesti da spuste loptu i smire situaciju posle incidenata i napada navijača, Trabzon ne samo da nije pokušao da izmiri zaraćene strane, nego je rasplamsao strasti. Na društevnim mrežama kluba osvanuo je snimak sa odlukama sudije meča Halila Umuta Melera. Jasno je svima da je poruka preteće sadržine.

"Nemojte da mislite da ćemo da vas zaboravimo. Niko vam nije ostavio otvoren račun kod nas", stoji u opisu.

 

 

Dušan Tadić je tokom meča pogođen flašom u glavu, ali nije želeo da učestuje u haosu po završetku utakmice. U jednom trenutku se nije znalo ko koga bije, učestvovali su skoro svi igrači Fenera osim našeg reprezentativca koji je pokušavao da smiri zaraćene strane. Hrvatski golman Dominik Livaković najgore je prošao, krvav je napustio teren, pošto ga je jedan navijač udario pesnicom u glavu. Turski mediji prenose da je Livakovića huligan udario iako je već bio povređen i krvav. Golman je od razjarenih navijača bežao, ali ga je napadač stigao i šakom udario s leđa. 

 

Predsednik Svetske fudbalske federacije (FIFA) Đani Infantino rekao je da je nasilje viđeno posle utakmice 30. kola turskog šampionata između Trabzona i Fenerbahčea (2:3) aspolutno neprihvatljivo.

"Nasilje posle utakmice turske Superlige između Trabzona i Fenerbahčea je apsolutno neprihvatljivo. Na terenu ili van njega, nasilju nema mesta u našem sportu ili društvu", napisao je Infantino na Instagramu, a prenosi zvanični sajt FIFA.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija