• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

24.03.2024

23:30

Nezapamćen skandal u srpskom fudbalu (VIDEO/FOTO GALERIJA)

Printscreen You Tube

Fudbal

Nezapamćen skandal u srpskom fudbalu (VIDEO/FOTO GALERIJA)

Podeli vest

Utakmicu 26. kola Prve lige Srbije u kojoj su se sastali Mladosti GAT i RFK Novi Sad, obeležio je incident kakav se ne viđa često na fudbalskim terenima.

Neposredno po završetku utakmice gradskih rivala,  jedan navijač je ušao na teren i izazvao incident koji je zasenio sam susret.

Ubrzo je reagovala jedna osoba koja je pokušala da ga  da napusti igralište, ali on nije želeo da ga sasliđa.

Usledile su neprijatne scene kada je obezbeđenje počelo da vuče navijača po terenu.

 

Kada je gledalac u jednom momentu stao na noge, moglo se primetiti da je verovatno pod uticajem alkohola.Inače ovaj duel završen je pobedom Novog Sada rezultatom 1:0.

Nadamo se da ovakvih neprijatnih scena neće više biti na našim fudbalski terenima

Ovaj incident  može na snimku od 2.11:00.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija