• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B.O.

26.03.2024

23:07

Čeka nas pakao na EURU! Slovenci razmontirali Portugalce i poslali jasnu poruku rivalima... (VIDEO)

Tanjug/AP

Fudbal

Čeka nas pakao na EURU! Slovenci razmontirali Portugalce i poslali jasnu poruku rivalima... (VIDEO)

Podeli vest

Četa Matijaža Keka, i to bez selektora, nadigrala "navigatore" u Ljubljani - 2:0 (0:0).

Upisali su navijači Srbije sigurna tri boda na Evropskom prvenstvu protiv Slovenije i pre nego što je kontinentalna smotra počela i - pogrešili su! Izabranici Matijaža Keka večeras su, i to bez selektora, režirali veliko iznenađenje. Istina - na prijateljskoj utakmici, ali pobeda protiv Portugala u bilo kakvim okolostima je veliki rezultat!

Bio je rasprodat stadion u Ljubljani kako bi video majstore u taboru Portugala, a dobili su i više od toga! Slovenija je razmontirala četu Roberta Martineza i nanela mu prvi poraz u selektorskom mandatu na klupi "navigatora" - 2:0 (0:0). 

Foto: Tanjug/AP

 

Izašli su Slovenci silno motivisani na megdan favorizovanom rivalu, spremni da se pobiju i pokažu da ne idu slučajno na Evropsko prvenstvo. Uspeli su. Domaća selekcija prekinula je niz Portugala od 11 vezanih pobeda i dobila injekciju samopouzdanja pred put u Nemačku. Istina, ima do EURA još tri meseca, ali budući da je ovo poslednje okupljanje pre početka kontinentalne smotre jasno je kakav zamajac će večerašnji rezultat dati četi Matijaža Keka. 

Svesni da će se teško nadigravati sa Portugalcima - izabranici iskusnog stratega čekali su grešku rivala. Kristijano Ronaldo bio je potpuno van igre, Žoao Feliks se nije, žargonski rečeno - sastavio sa loptom, a ni ostali "navigatori" nisu imali prostora da dižu pod naletom borbenih Slovenaca. 

Čekao je domaćin šansu i dočekao je sredinom drugog poluvremena kada je Adam Gnezda Čerin šokirao navijače u Ljubljani za vođstvo Slovenaca. Osam minuta kasnije - novi šok pošto je na semaforu nakon gola Timi Maksa Elšnika pisalo 2:0! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija