• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

03.04.2024

14:20

Ne mogu da ga gledam očima, ne podnosim ga! Žena slavnog fudbalera bila u depresiji, ovako je izvukao!

profimedia

Fudbal

Ne mogu da ga gledam očima, ne podnosim ga! Žena slavnog fudbalera bila u depresiji, ovako je izvukao!

Podeli vest

Supruga proslavljnog španskog fudbalera Alvara Morate (31), Alis Kampelo, progovorila je o borbi sa depresijom i otkrila da je as Atletiko Madrida sjajan muž, kojeg ipak nekada ne može očima da gleda.

Alis Kampelo je otvorila dušu u jednom podkastu, pa je lepa plavuša pričala apsolutno o svemu - od  „mini-depresija“ do njene veze sa čuvenim napadačem. 

Uspešna poslovna žena, manekenka, influenserka i majka blizanaca Ale i Lea (5), Edoarda (3) i Bele (1) na prvi pogled ima idiličan život. Ipak, otkrila je javnosti da postoji i druga strana medalje.

Italijanka je u podkastu dizajnerke Viki Martin Berokal, pričala o najtežem periodu u životu.

- Posle svih trudnoća imala sam malu depresiju. Bila sam baš loše psihički, to je normalno, to se dešava mnogim ženama. Neophodno je imati nekoga pored sebe ko razume vaše loše trenutke. Da nisam imala Alvara da se svaki dan bori za moju sreću, ne znam kako bih... - otkriva ova mlada žena, koja dodaje da je pribegla i stručnoj pomoći psihijatra sa kojim je mnogo radila.

 

 

Stručnjak joj je mnogo olakašao period u kojem nije bila "sva svoja".


- Učinio je mnogo i uvek me podigao kada sam bila u najgorim trenucima - kaže Italijanka, koja je posle poslednje trudnoće morala da bude na odeljenju intenzivne nege.

 

Foto: profimedia

 

 

 

Objasnila je lepa Alis kako ju Alvaro podržao nakon hormonalne i životne promene, koje joj je donelo rođenje dece:

Bilo je trenutaka kada sam mu odgovarala na neprimeren način, a on me je razumeo: 'Šta mogu da uradim da ti bude bolje?' rekao bi mi mi, ili: 'Baš je lep dan, idemo u šetnju' .

 

Foto: profimedia

 

 

 

Ipak, priznaje da u nekim trenucima ne može da podnese supruga.

- Ponekad se svađamo tako da izgledamo kao dvoje ludih ljudi. Ima trenutaka kada ne mogu ni da ga gledam, kada ne mogu da ga podnesem! Nekada ne volim ni kako žvaće, jer ne mogu ni da podnesem kako to radi. Ali postoji ljubav!

 

 


Alis Kampelo i Alvaro Morata upoznali su se preko društvenih mreža i od tada su postali nerazdvojni, po ugledu na njene roditelje, koji su zajedno već 17 godina.

- On je sreća mog života, ako mi oduzmete Alvara, oduzećete deo mene, jer je učinio mnogo da to postane! U mojoj glavi je nemoguće da se rastanemo... Može se desiti, ali bih zadržala u najlepšem sećanju sve što je učinio za mene. Ipak, mislim da se to neće nikada dogoditi. Ne vidim se bez njega ni sekunde, on je moja porodica. Odrasli smo zajedno. Svađamo se i možemo tri sata da ne pričamo, a tri sata kasnije moramo da budemo zajedno, jer je to ljubav. Znam da me nikada neće povrediti, a neću ni ja njega sigurno - kaže Alis Kampelo.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Jovanov otkrio bruku poslanika Nebojše Novakovića: Pred strancima ogovara Srbiju, ali i šefa svoje stranke
Politika

Jovanov otkrio bruku poslanika Nebojše Novakovića: Pred strancima ogovara Srbiju, ali i šefa svoje stranke

Šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Milenko Jovanov reagovao je na izlaganje narodnog poslanika Demokratske stranke Nebojše Novakovića, i rekao da je uveren da je Novaković lično bio veoma pogođen onim delom ekspozea u kojem je mandatar Miloš Vučević govorio o otklonu od jugoslovenstva i jugonostalgije, što ga je navelo da prilično jadno reaguje i pokuša lično da diskredituje Vučevića.

01.05.2024

19:54

Podrška članstvu Kurtijeve vlade je sramna mrlja! Đurić o sramnom koraku Dore Bakojani: Ovo nije u interesu ni srpskog i grčkog naroda
Politika

Podrška članstvu Kurtijeve vlade je sramna mrlja! Đurić o sramnom koraku Dore Bakojani: Ovo nije u interesu ni srpskog i grčkog naroda

U pokušaju da pred grčkim i srpskim narodom i širom evropskom javnošću drsko prikrije inkriminišuće činjenice o eklatantnim prekršajima režima premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija, izvestilac Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PSSE) za prijem tzv. Kosova Dora Bakojani je preduzela još jedan sramotan korak, izjavio je danas ambasador Srbije u SAD Marko Đurić.

01.05.2024

18:11

Nebojša Bakarec: Sjajni program mandatara Miloša Vučevića!
Politika

Nebojša Bakarec: Sjajni program mandatara Miloša Vučevića!

Danas je mandatar nove Vlade Republike Srbije, gospodin Miloš Vučević, u Narodnoj skupštini Republike Srbije, predstavio svoj program i buduće članove Vlade. Sastav Vlade je fantastičan. Svi poslanici su pre početka sednice dobili Program mandatara Miloša Vučevića. Izvanredni i detaljni Program g. Vučevića se proteže na 65 strana, a ja ću izdvojiti ono što se meni čini najvažnijim. Sa ogromnim zadovoljstvom ću glasati za izbor nove Vlade koju predlaže mandatar Miloš Vučević.

01.05.2024

17:08

TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu!
Live TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu!

U parku pobede u Moskvi otvorena izložba oružja zaplenjenog oružja. Iz ugla zapadnih medija, Rusi ismevaju NATO. Za to vreme, rat u Ukrajini intenzivno se vodi bez nade za skorašnji mir. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Putem vajber uključenja, uživo u program uključio se i novnar i ratni reporter Danijel Simić koji je govorio o tome kako trenutno izgleda front kod Časovog Jara.

01.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija