• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

10.04.2024

10:18

Gvardiola potkačio Real posle spektakla! Florentino, lep ti je stadion, ali pokosi travu!

EPA

Fudbal

Gvardiola potkačio Real posle spektakla! Florentino, lep ti je stadion, ali pokosi travu!

Podeli vest

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola (53) imao je zamerke na stanje terena nakon spektakularne utakmice protiv Real Madrida na stadionu "Santjago Bernabeu".

"Kraljevići" i "građani" odigrali su 3:3 u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona, što je bio jedan od najboljih mečeva u poslednjih nekoliko godina u okviru elitnog evropskog takmičenja.

Siti je dvaput vodio, bio je blizu pobede, da bi na kraju Real fantastičnim golom Federika Valverdea uspeo da dođe do remija. Na terenu je sve prštalo od borbe i sjajnih poteza, a zanimljivo je bilo i nakon utakmice, na konferenciji za medije.

Foto: Starsportphoto

Pep Gvardiola

 

Legendarni stručnjak Pep Gvardiola, inače ljuti rival Real Madrida još iz vremena dok je igrao i vodio Barselonu, pecnuo je predsednika Madriđana Florentina Pereza zbog stanja terena. Kataloncu se, izgleda, nije dopala visina trave, pa je iskoristio priliku da se na sebi svojstven način požali medijima.

Novinari su ga upitali kako mu izgleda renovirani Santjago Bernabeu, a Pep je istakao da mu je bilo zadovoljstvo da igra na takvom fudbalskom objektu. Ipak, nije mogao da prećuti zbog jednog detalja.

- Sviđa mi se novoizgrađeni krov, sviđa mi se celokupan objekat. Lepo je bilo igrati ovde sinoć. Jedino bi moglo da se malo povede računa o travi. Trebalo bi malo da se pokosi. Florentino (Perez, prim.aut.) bi mogao da se pobrine da naredna stvar koja će biti vrhunska na ovom stadionu bude teren, kakav je Madrid uvek imao - poručio je Gvardiola i time pecnuo rivala.

Foto: EPA

Pep Gvardiola i Karlo Anćeloti

 

Čuveni strateg veruje da će njegova ekipa u revanšu na "Etihadu" proći dalje.

- Stadion je rasprodat, atmosfera će biti sjajna. Na nama je da se pobrinemo za ostalo - u svom stilu završio je Pep.

Sa druge strane, trener Real Madrida Karlo Anćeloti veruje da njegova ekipa ima šanse da uprkos negativnim prognozama, ipak prođe dalje.

- Želeli smo da pred revanš imamo bilo kakvu prednost, ali mislim da treba da budemo zadovoljni posle ove utakmice. Bili smo konkurentni, a ako to uradimo sledeće nedelje, možemo da prođemo dalje - kaže Anćeloti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija