• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: o. b.

20.04.2024

19:17

Mitrović bodri Partizan na derbiju! Slikao se sa najmlađim zvezdašima! (FOTO)

Informer

Fudbal

Mitrović bodri Partizan na derbiju! Slikao se sa najmlađim zvezdašima! (FOTO)

Podeli vest

Reprezentativac Srbije prisutan je na "Marakani" i uživo prati meč Crvene zvezde i Partizana na startu plej-ofa Superlige.

Veliki broj navijača okupio se na "Marakani" kako bi uživo gledao 173. večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana. Među prisutnima je i proslavljeni srpski reprezentativac - Aleksandar Mitrović. 

Srpski fudbaler iskoristio je slobodne dane u Al Hilalu kako bi doputovao u Beograd, a potom je rešio da uživo prati meč na "Marakani". Njegovo prisustvo izazvalo je veliko interesovanje navijača, posebno najmlađih koji su iskoristili priliku da se fotografišu sa svojim idolom. 

Foto: Informer

 

Zanimljivo, Mitrović se najviše slikao sa najmlađim fudbalerima Crvene zvezde što je izazvalo posebno oduševljenje budući da je svoju karijeru započeo u taboru večitog rivala - Partizana. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija