• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

21.04.2024

16:24

Kvote kao da nije derbi: Crvena zvezda ubedljivo favorit u Kupu

Starsportphoto

Fudbal

Kvote kao da nije derbi: Crvena zvezda ubedljivo favorit u Kupu

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće u sredu od 19.00 časova (Arena 1 premijum) Partizan u meču polufinala Kupa Srbije, a kladionice su dale kvote kao da to uopšte nije derbi.

Pobeda na crveno-bele je 1,55, na remi je 4,15, dok je na pobedu Partizana 6,05. Ovako niska kvota nije bila nijednom ove sezone, s tim da je klub sa "Marakane" svaki put bio favorit. Istina, umele su i kladionice da omanu u proceni.

Foto: Starsportphoto

Kraso, Kovačević i Stamenić

Zvezdu su apostrofirale kao favorita i u decembru, kada je klub iz Humske na svom stadionu slavio 2:1. Projektovani su izabranici Vladana Milojevića kao pobednici i 9. marta, u drugom prvenstvenom derbiju, ali ni tada nisu opravdali očekivanja. Ovaj put je bilo nerešeno 2:2. Juče je Zvezda opet bila favorit, a kako se utakmica približavala, tako je kvota na domaćina padala. Ovaj put, Zvezda je opravdala očekivanja i slavila je nakon preokreta 3:2. 

Još se nisu stišali utisci sa ovog derbja, a naredni je pred vratima. Neće igrači uspeti ni da ohlade glave, a već će morati u novi okršaj. Ovaj put, ulog je nešto drugačiji. Ko pobedi, biriće se za trofej u Kupu. Pošto je reč o eliminacionom sistemu, nema sumnje da će oba tima učiniti sve da prođu dalje. 

Foto: Starsportphoto

Detalj iz 173. večitog derbija

Sistem takmičenja nalaže da ako bude nerešeno, pristupiće se izvođenju jedanaesteraca. Dakle, moguće je da nakon 90 minuta ne bude poznat pobednik. Ne bi bilo iznenađenje da treneri u meč uđu nešto obazrivije, vođeni onim "samo da ne izgubim", pa da sreću traže u penalima. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija