• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

20.05.2024

13:40

Bajčetić se oprostio od Klopa: Hvala na šansi, šefe

Reuters

Fudbal

Bajčetić se oprostio od Klopa: Hvala na šansi, šefe

Podeli vest

Fudbaler LIverpula Stefan Bajčetić emotivnim rečima oprostio se od menadžera Jirgena Klopa, koji je napustio "redse".

Klop je u engleski klub došao iz Dortmunda 2015. godine i za ovo vreme osvojio je osam trofeja, ali i srodio se sa igračima, osobljem, svim zaposlenima... Stoga ne čudi čto su se nedavno i zaposleni u klubu oprostili od njega na nesvakidašnji način. 

Foto: Reuters

 

Sada je Bajčetić na svom instagram nalogu podelio zajedničku fotografiju sa Klopom i prisetio se da mu je upravo nemački stručnjak pružio šansu.

"Hvala šefe. Nikada neću zaboraviti ko mu je dao priliku da se pokažem bez straha i sa samopouzdanjem. Osvojili ste sve sa ovim klubom i siguran sam da ćete odavde otići sa uspomenam, a ne sa snovima" napisao je Bajčetić. 

Momak srpskih korena prošo je mlađe kategorije Liverpula, a šansu u prvom timu dobio je 2022. godine. Odigrao je 22 utakmice i dao jedan gol. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Navijači Intera ekskluzivno za Informer: Srbi vole crno-plave! (FOTO/VIDEO)
Fudbal

Navijači Intera ekskluzivno za Informer: Srbi vole crno-plave! (FOTO/VIDEO)

Fudbaleri Intera na dominantan način su osvojili titulu prvaka u Seriji A za sezonu 2023/24! Novi šampion je u nedelju dočekao Lacio u poslednjoj utakmici koju je igrao pred svojim navijačima, pa je to bila i poslednja prilika da se još jednom proslavi uspešna sezona "nero-azura"! Utakmici na stadionu "Đuzepe Meaca" prisustvovala je i grupa navijača milanskog velikana iz Srbije!

20.05.2024

12:38

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija