• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

22.05.2024

19:07

Ovakvi se više ne rađaju! Zarađuje milione, a pere kopačke (VIDEO)

EPAIMAGES

Fudbal

Ovakvi se više ne rađaju! Zarađuje milione, a pere kopačke (VIDEO)

Podeli vest

Malo je fudbalera poput Tonija Krosa (34)! Posle Evropskog prvenstva završava igračku karijeru, a nakon što je obelodanio ovu vest hit na internetu je njegov snimak kako pere svoje kopačke.

Ljudi su prvo pomislili da je šala! Nisu mogli da veruju da zvezda Real Madrida, čovek koji godišnje zarađuje 22 miliona evra pere kopačke i to sam.

Nikada nije bio umešljena zvezda, uvek skroman na terenu i van njega, a nije mu teško ni da sam čusti svoje kopačke, što ne rade ni mnogo manje zvezde od njega.

Naravno, iza svega stoji još zanimljivija priča. Kros je izuzetno oprezan kada su u pitanju njegove kopačke. Dok većina fudbalera konstantno menja patike, Kros već godinama nosi isti model i to isključivo u beloj boji. U pitanju je Adidas Adipure 11pro koje godinama nije u prodaji, ali ih nemački proizvođač pravi samo za Krosa.

Legenda!

 

 

Pre četiri godine je Geret Bejl bio u šoku kada je video Krosa kako pere svoje kopačke.

Mislim da ne veruje dovoljno našem ekonomu kada je u pitanje čišćenje kopački. Uvek ih očisti do savršenstva i ne mogu da verujem koliko je vezan za taj par kopački - rekao je tada Bejl.

 

Kros je 2014. godine prešao iz Bajerna u Real Madrid, s kojim je osvojio sve što se moglo osvojiti. S Nemačkom je postao svetski šampion  2014. godine, a pet je puta osvojio Ligu šampiona, šest puta Svetsko klupsko prvenstvo, četiri puta Primeru i tri puta nemačko prvenstvo.

- Dan koji mi je promenio život je 17. jul 2014. Tada sam predstavljen kao novi fudbaler Reala. Taj me dan promenio kao fudbalera, posebno kao čoveka. To je bio moj početak u najvećem klubu na svetu. Nakon deset godina, na kraju ove sezone, tome će doći kraj - poručio je Kros koji je za "kraljevski klub" odigrao 463 utakmica i postigao 28 golova uz 98 asistencija. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Milićević u Kumanovu: Srbi su slobodarski, a ne genocidan narod
Politika

Milićević u Kumanovu: Srbi su slobodarski, a ne genocidan narod

Ministar bez portfelja Đorđe Milićević večeras je u Kumanovu prisustvovao obeležavanju 11. godišnjice Kulturno umetničkog društva „Srpski vez” gde je poručio da "Srbi nisu genocidan već slobodarski narod", kao i da istorijsko prijateljstvo srpskog i makedonskog naroda ne mogu da pokvare političari koji služe tuđim interesima a ne interesima svog naroda.

15.06.2024

22:18

Marko Đurić: Zahvaljujući beskompromisnoj politici koju sprovodi predsednik Vučić, institucije u Srbiji se obračunaju sa kriminalom i korupcijom
Politika

Marko Đurić: Zahvaljujući beskompromisnoj politici koju sprovodi predsednik Vučić, institucije u Srbiji se obračunaju sa kriminalom i korupcijom

Što je odlučnija politika protiv kriminalaca i ubica, to su i snažniji otpori onih koji na sve načine pokušavaju da osujete i zaustave tu borbu, jer znaju da je na čelu nje Aleksandar Vučić, navodi se u saopštenju potpredsednika Glavnog odbora SNS Marka Đurića povodom objavljene "skaj" prepiske između kriminalnih vođa sa teritorije Balkana.

15.06.2024

21:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!
Topola

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!

U selu Lipovac kod Topole u nedelju, 16. juna održaće se druga Lipovačka gulašijada. Ideju za ovu manifestaciju dobili su ovdašnji meštani koji su gulašijadu prošle godine organizovali prvi put, a za sutra je najavljeno čak 50 ekipa!

15.06.2024

08:20