• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Guncelfutbol.com

06.02.2015

10:25

ATAMAN PONOVO PLJUJE SRBE Turski trener Jovčića okrivio za poraz

Košarka

ATAMAN PONOVO PLJUJE SRBE Turski trener Jovčića okrivio za poraz

Podeli vest

Nije mogao da se pomiri sa porazom, pa su mu na kraju bile krive sudije. Nezadovoljan je kako je svoj deo posla obavio arbitar Jovčić

Posle dramatičnog meča u kojem je Makabi trojkom Parga uz zvuk sirene za kraj produžetka, došao do trijumfa, navijači Galatasaraja su kako prenose mediji tvrdim predmetom razbili glavu strategu "ponosa Izraela" Gaju Gudesu, kojem su u svlačionici doktori morali da saniraju ranu koja je krvarila.

Primer navijačima ni ovog puta nije bio trener ekipe iz Istanbula Ergin Ataman. Nije mogao da se pomiri sa porazom, pa su mu na kraju bile krive sudije. Nije bio prezadovoljan kako je svoj deo posla obavio Milivoje Jovčić. Prvo je navijače Crvene zvezde Telekom nazvao teroristima, a onda je opleo po srpskom sudiji.

- Sudija je obeležio poslednje momente meča. Sudije su uticale na poraz Galatasaraja. Skandal je kako su arbitri delili pravdu. Ukradena nam je pobeda. Ovo je sve vrlo frustrirajuće. Izgubili smo zbog ega sudije. Želimo novi meč - besno je Ataman, prenosi "Guncelfutbol.com".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

Tek položili, a ostali bez dozvole! Sve što treba da znate o probnim vozačkim dozvolama: Evo šta sve ne smete ako imate oznaku P i koje su kazne
Društvo

Tek položili, a ostali bez dozvole! Sve što treba da znate o probnim vozačkim dozvolama: Evo šta sve ne smete ako imate oznaku P i koje su kazne

Probne vozačke dozvole odavno nisu novina, ali se čini da nove generacije vozača stasavaju nedovoljno upoznate sa ograničenjima koja iste postavljaju. Tome u prilog govori i neslavna statistika. Ipak, to ne bi trebalo da bude slučaj s obzirom na to da se o probnim vozačkim dozvolama uči i na teorijskoj nastavi u auto školama, a znanje proverava prilikom polaganja pismenog dela testa. Istraživali smo koja su to ograničenja za vozače sa probnom vozačkom dozvolom, sa kakvim kaznama su suočeni za saobraćajne prekršaje, kao i koliko njih je izgubilo vozačku dozvolu zbog različitih prekršaja.

20.04.2024

10:31

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija