• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kss.rs

26.03.2015

13:05

KOD SALETA SAMO SRBI IGRAJU Stop za strance

Košarka

KOD SALETA SAMO SRBI IGRAJU Stop za strance

Podeli vest

Mnogo puta sam jasno rekao da me angažovanje stranih igrača u nacionalnom timu ne interesuje i to ću sada ponoviti poslednji put, rekao je Aleksandar Đorđević

Selektor muške seniorske reprezentacije Srbije, Aleksandar Đorđević, demantovao je informacije o angažovanju stranaca u našem nacionalnom timu, koje su se pojavile u pojedinim medijima.

Moj stav o strancima u reprezentaciji Srbije odavno se zna. Mnogo puta sam jasno rekao da me angažovanje stranih igrača u nacionalnom timu ne interesuje i to ću sada ponoviti poslednji put. Više neću reagovati na ovakve tabloidne vesti koje se plasiraju zbog interesa pojedinih menadžerskih agencija – rekao je selektor Đorđević, prenosi sajt Košarkaškog saveza Srbije.

Prema pisanju Naših novina, selektor Srbije navodno je želeo u reprezentaciji Frenka Kaminskog Juniora, jednog od najboljih igrača američke NCAA lige, člana Viskonsin Badžersa koji ima 22 godine i igra na poziciji krilnog centra. Kaminskom je deda s majčine strane bio sa ovih prostora, pa postoji preduslov da dobije srpski pasoš.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija