• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.03.2015

19:54

ARMEJCI IPAK BOLJI OD NIŽNJEG, solidni Teodosić

Košarka

ARMEJCI IPAK BOLJI OD NIŽNJEG, solidni Teodosić

Podeli vest

Košarkasi moskovskog CSKA savladali su večeras na gostujućem terenu ekipu Nižnjeg Novgoroda sa 86:82, u utakmici 12. kola Top 16 faze Evrolige

"Armejci" su ranije obezbedili plasman u četvrtfinale, a 10. pobedom u ruskom derbiju preuzeli su drugo mesto u F grupi, dok je Nižnji pretrpeo deveti poraz.

Domaćin je bio bolji u prvom delu susreta, u jednom trenutku imao i 15 poena prednosti, ali je kvalitetniji sastav Moskovljana napravio preokret u nastavku i zasluženo trijumfovao.

U timu gostiju Miloš Teodosić je ponovo pružio zapaženu partiju postigavši 13 poena, uz četiri asistencije. Najefikasniji je bio Vims sa 21 poenom, Kaun je dodao 16, dok je u domaćem sastavu Ročesti ubacio 21, a Kinsi 17.

Rezultati F grupe:

Nižnji Novgorod - CSKA 82:86 (26:26, 29:16, 7:25, 20:19)

Odigrano juče:

Fenerbahče - Unikaha 78:63

Olimpijakos - Efes 86:75

Armani - Laboral Kuća 99:85

Tabela:

Fenerbahče 10-2 

CSKA Moskva 10-2 

Olimpijakos 9-3 

Laboral 5-7

Efes 5-7 

Armani 4-8 

Nižnji Novgorod 3-9 

Unikaha 2-10


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija