• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir

02.04.2015

08:48

KO JE IZIGRAN?! Bodiroga i Đilas ne razgovaraju!

Košarka

KO JE IZIGRAN?! Bodiroga i Đilas ne razgovaraju!

Podeli vest

Dejan Bodiroga je očekivao da će biti predsednik KS, što je rekao Đilasu, koji je verovao da će postati premijer Srbije i smatrao je da neće moći da sedi na dve fotelje

Dejana Bodiroga i predsednika Košarkaškog saveza Srbije Dragana Đilasa ne razgovaraju, prenosi Kurir. Ovo je posebno nezgodno u situaciji kad se vodi pravi "rat" na relazicji ULEB - FIBA, a Bodiroga je predstavnik Srbije u Bordu FIBA.

Kako je rekao sagovornik Kurira Bodiroga je očekivao da će biti predsednik KS, što je rekao Đilasu, koji je verovao da će postati premijer Srbije i smatrao je da neće moći da sedi na dve fotelje.

- Međutim, došlo je do velikog političčog preokreta i kad je izgubio sve pozicije, Đilas je odlučio da promeni ploču i ostane na čelu Saveza jer mu je to jedino čvrsto uporište na kome nije poražen. Posebno mu je na ruku išao i dobar rezultat iz Španije. Bodiroga se na neki način osetio izigranim i više nije hteo da bude u Đilasovoj senci, pa je napustio Savez i posvetio se radu u FIBA - rekao je sagovornik Kurira.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija