• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.04.2015

09:34

"BRADA" JE GLAVNI ŠERIF, vratio se Rouz

Košarka

"BRADA" JE GLAVNI ŠERIF, vratio se Rouz

Podeli vest

Košarkaši Hjustona savladali su u prvom plej-of meču Dalas sa 118:108, dok je Čikago na startu serije bio bolji od Milvokija 103:91


Košarkaši Hjustona savladali su u prvom plej-of meču Dalas sa 118:108, dok je Čikago na startu serije bio bolji od Milvokija 103:91.

Takođe, Vašington je napravio brejk u Torontu (93:86), dok je Golden Stejt predvođen Stefom Karijem poveo protiv Nju Orleansa (106:99).

U teksačkom derbiju briljirao je Džejms Harden sa 24 poena i 11 asistencija, pored njega u elementu je bio Bruer koji je 13 od ukupno 15 poena ubacio u poslednjoj četvrtini, Džons je dodao 19, Teri 16, a Ariza 12. Na drugoj strani Dirk Novicki je postigao 24 poena, pratili su ga Elis sa 16 i Rondo sa 15 poena. 

Derik Rouz je prvi put nakon tri godine igrao u doigravanju i predvodio "bikove" do trijumfa. Ubacio je Milvokiju  23 poena uz sedam asistencija, Džimi Batler je bio efikasniji sa 25. Kod Baksa je najbolji bio  Kris Midlton sa 18,  Iljasova je meč završio sa 15 poena.
 
- Bilo je dobro. Zahvalan sam što ponovo igram sa saigračima. Oni mi daju motivaciju. Nisam više mlad tako da mi predstoji oporavak. Moram da brinem o telu, pijem mnogo vode i pazim šta jedem Pokušavam da izvučem maksimum iz svakog dana - rekao je Rouz. 

NBA, plej-of:

Čikago  - Milvoki  103:91 
Hjuston  - Dalas  118:108 
Toronto  - Vašington  86:93 
Golden Stejt - Nju Orleans P 106:99 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija