• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.07.2015

12:22

"ORLOVI" POČELI PRIPREME Sale: "Nagazićemo" igrače malo jače

Košarka

"ORLOVI" POČELI PRIPREME Sale: "Nagazićemo" igrače malo jače

Podeli vest

Košarkaši Srbije odradili su prvi trening a selektor Aleksandar Đorđević zadovoljan je formom igrača za koje kaže da su spremni za predstojeće izazove

Đorđević na raspolaganju ima 15 igrača, dok Nemanja Bjelica i Marko Kešelj imaju obaveza u Americi.

Kuzmić je u noći okupljanja reprezentacije stigao avionom iz Las Vegasa. Marko Kešelj će se timu priključiti 21. jula, isto kada i Nemanja Bjelica. On je takođe u Las Vegasu, zato što ima neke zahteve od strane sadašnje ekipe – Minesote. U kontaktu smo, ali što pre dođu to je bolje po nas - istakao je Đorđević.

Đorđević: Sa Raduljicom je sve ok

Selektor je prokomentarisao i status Miroslava Raduljice koji od decembra nije igra takmičarski meč.

- Raduljica je i prošle godine imao veliku pauzu pre nego što je došao da radi sa nama i bio je u lošijem fizičkom stanju nego sada. Ima svoj program, zalečio je povredu koju je dugo vukao - rekao je Đorđević o igraču kojeg će trenirati i u klubu.

On je rekao i da su igrači orni za rad koji ih očekuje.

- Neki rezultati su pozitivniji u odnosu na ono što smo očekivali. To je dobar znak, momci su u dobroj formi i možemo da ih nagazimo malo jače. Naravno, nećemo, radićemo smišljeno. Igrači dolaze spremni, bez pauza, i svi se trudimo da radimo sa loptom. To je lepše za igrače. Suva trčanja su ubistvena, mada ih ima i biće ih - poručio je selektor.

Prema njegovim rečima, svi će morati da se prilagode kraćim pripremama, što posebno važi za igrače koji dolaze iz NBA jer oni po pravilu ne smeju da imaju više od 35 treninga.

- Biće to problem! Ako se ne varam, mislim da će od naredne godine to biti i zahtev za sve selekcije i moraćemo da se adaptiramo na taj način rada. Igrači znaju zahteve, upoznali smo se i lakše ćemo prebroditi nedostatak vremena. Jednostavno, takva su pravila. Jako je dobro što ćemo imati igrače u NBA ligi. Što više to bolje. Imaćemo manje treninga, ali će oni igrati mnogo bolja takmičenja - zaključio je Đorđević.

Stefan Jović je zbog povrede otpao sa spiska, a Đorđević je umesto njega pozvao Stefana Pota.

Starsportphoto©

 

Starsportphoto©

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija