• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

02.09.2015

16:33

(FOTO) DIVAC GRAĐEVINAC Legenda gradi novu halu Kingsa

Košarka

(FOTO) DIVAC GRAĐEVINAC Legenda gradi novu halu Kingsa

Podeli vest

Bivši košarkaš a sada generalni menadžer Sakramento Kingsa Vlade Divac je zajedno sa prvom zvezdom tima Demarkusom Kazinsom obišao radove na izgradnji nove hale

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije koji je odnedavno i prvi operativac "kraljeva" na gradilište je došao potpuno opremljen, sa šlemom i florescentnim prslukom. 

Divac je zajedno sa svojim naslednikom, Kazinsom, nadgledao radove, a arhitekte i radnici su ih uputili u to kako bi nova dvorana kluba iz prestonice Kalifornije trebalo da izgleda kada se finalizuju radovi.

Sudeći po fotografijama, nekadašnja i sadašnja zvezda Kingsa su se sjajno zabavljali tokom obilaska radova.

Twitter

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pavle

pre 8 godina

A jel piju oni "Knjaz Miloš" - kad se oznoje..?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija