• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sportske novosti

18.09.2015

13:05

KOMPLEKSAŠI! Hrvati se hvale svojim trenerom u srpskom timu!

Košarka

KOMPLEKSAŠI! Hrvati se hvale svojim trenerom u srpskom timu!

Podeli vest

Jedan od pomoćnika selektora Aleksandra Đorđevića je Zagrepčanin Goran Bjedov, pa mediji u Hrvatskoj, najavljuju kako će i oni imati predstavnika u borbi za medalju na Evrobasketu

Zagrebačke "Sportske novosti" ističu da je Bjedov pobegao iz Hrvatske a da sada sa reprezenatacijom Srbije ostvaruje fenomenalne rezultate. Košarkaški stručnjak je 2008. godine trenirao drugi tim Cibone, ali je jedva izdržao jednu sezonu u klubu.

Već na pola sezone počela je velika kriza. Nestalo je novca za igrače, kao i za stručni štab pa sam se brzo vratio u Italiju - rekao je Bjedov.

Njegovi roditelji i dalje žive u Zagrebu, a Goran je istakao da se nije pribojavao mogućeg duela sa selekcijom Hrvatske u četvrtfinalu.

Na stranu sve što nosi takva utakmica, ali moje prijateljstvo sa Sašom (Đorđevićem) je veliko i nije bilo nikakve dileme kada me pozvao da sarađujemo u reprezentaciji Srbije. Jedini cilj nam je da naša ekipa igra što bolje i zasad nam to ide od ruke. Kao što ćemo od sledeće nedelje raditi sve što je u našoj moći da Panatinaikos igra bolje - rekao je hrvatski trener za "Sportske novosti", i nastavio.

Malo sam razmišljao o utakmici dok je postojala mogućnost, ali kad dođe meč razmišljaš samo o pobedi. Nije mi bilo važno da li je to Hrvatska ili Češka. Nisam se bavio nesportskim stvarima. Posvećen sam samo našoj ekipi - istakao je Bjedov.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Koliko ja znam

pre 8 godina

.....Bjedovi su iz Srpskog sela Ocestovo, kod Knina, i svi su Srbi! Odatle su rodom i roditelji najbolje plivacice u ex Yu, Djurdjice Bjedov? Dav li je to po ovom novinaru, Goran Bjedov - Hrvat, zato sto je rodjen u Hrvatskoj? Sta je onda: Nikola Tesla, Patrijarh Pavle, Milankovic, Akademici Medakovic, i Hajdin, pa Djoko Jovanic, Simo Matavulj............i, mnogi, mnogi - drugi.............Srba rodjeni u Hrvatskoj!?

rasa

pre 8 godina

Sta je tu cudno sto Srbin trenira srpsku reprezentaciju? Zna i on da je Srbin poreklom..

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija