• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Stefanović

20.09.2015

17:00

TUŽNI BOGDANOVIĆ: Ta Litvanija! Nismo spavali

Košarka

TUŽNI BOGDANOVIĆ: Ta Litvanija! Nismo spavali

Podeli vest

Bogdan Bogdanović kaže da je ponosan na saigrače i na atmosferu u reprezentaciji tokom Evrobasketa.

- Nikada nije bila bolja atmosfeera u ekipi. Hteli smo da odemo odavde sa medaljom, ali bilo je zaista tesko posle svega - rekao je Bogdanoivć posle poraza od Francuza za treće mesto.

Mladi košarkaš se potom vratio na duel sa Litvanijom u polufinalu Evrobasketa.

- Sve je išlo kako treba.. Ta Litvanija... Nismo spavali posle toga. Stvarno mi je žao, ne mogu da vam opišem koliko. I dalje je odlična atmosfera među nama, ali nismo uspeli da ostvarimo nas cilj i odemo u Rio - rekao je Bogdanović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
gaga vuk

pre 8 godina

Sve cestitke, kad bi u svemu bili u prvih deset bili bi najbolji na svetu, cestitke i strucnom stabu, morali su uvek da imaju osmeh na licu, i kad nejde dobro, sve u svemu svi mi koji smo se profesionalno bavili kosarkom zadovoljni smo, malo korektnije sudjenje protiv litvanaca, i samo malo da nas je krenuo sut bila bi druga prica, navijamo i na olimpijadi,narvno da ce te se kvalifikovati.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija