• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.09.2015

17:41

NIJE IM DO ŽIVOTA "Orlovi" projurili pored novinara na aerodromu

Košarka

NIJE IM DO ŽIVOTA "Orlovi" projurili pored novinara na aerodromu

Podeli vest

Košarkaše i stručni štab Srbije koji su se danas vratili iz Lila sa Evropskog prvenstva u košarci je na aerodromu "Nikola Tesla" dočekalo svega troje navijača

Avion sa ekspedicijom srpske reprezentacije sleteo je u Beograd u 17.15, a na aerodromu su bile samo dve devojke i jedan momak sa obeležjima Srbije koji su došli da pozdrave "orlove".

Momak je držao inprovizovani transparent na kojem je pisalo: "Napred borci, u nove pobede!".

Do pre nekoliko dana cela nacija se klela u selektora Aleksandra Đorđevića i njegove pulene, ali pošto nisu uspeli da sa Evrobasketa donesu medalju, što se kod nas smatra neuspehom, narod im je okrenuo leđa.

Košarkaše su čekale mnogobrojne novinarske ekipe, a prvi se pojavio MIloš Teodosić kojeg su pored pomenutih troje navijača aplauzom nagradili i ljudi koji su se tu slučajno zatekli čekajući nekoga iz inostranstva.

Kapiten "orlova" nije bio raspoložen za razgovor sa pripadnicima "sedme sile" i odmah je odjurio u autobus a isto su uradili i Nemanja Bjelica, Miroslav Raduljica i Bogdan Bogdanović.

Najraspoloženiji za priču bio je selektor Aleksandar Đorđević, a izjave su dali i Stefan Marković i Nemanja Nedović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija