• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

31.12.2015

10:39

GREG POPOVIĆ BESAN NA NAVIJAČE: Marjanović nije maskota, već veliki radnik!

Košarka

GREG POPOVIĆ BESAN NA NAVIJAČE: Marjanović nije maskota, već veliki radnik!

Podeli vest

Trener San Antonio Sparsa Greg Popović besan je na navijače njegovog kluba, jer imaju, kako smatra, nedoličan odnos prema srpskom centru Bobanu Marjanoviću

 

 

Popovića nervira što navijači "padnu u trans" posle svakog koša ili dobrog poteza Marjanovića, što bi moglo negativno da utiče, kako veruje trener, na odličnog košarkaša.

- Ne sviđa mi se taj odnos prema Bobanu. Publika želi da ga vidi na terenu i to je u redu, ali on je košarkaš, jako inteligentan i vredan momak, veliki radnik, koji želi da se dokaže, a nekakva maskota ekipe! Takvo ponašanje publike može samo da ga izbaci iz ravnoteže, nema potrebe za tim - poručio je navijačima Greg Popović.

Boban Marjanović je sinoć oborio klupski rekord San Antonija, jer je za 15 minuta igre skupio čak 12 skokova.

SRBI POLOVIČNO Marjanović i Bjelica upisali po pobedu, Jokić izgubio u Portlandu


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 8 godina

.... " ЉУБОМОРА"...?! Или зашто сваки тренер, победу приписује себи, - као величанствену стратегију игре,... а пораз - екипи, која није потпуно "спровела тактичке замисли" и све "оно" - "договорено", на терену...!!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija