• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.01.2016

18:50

SADA I ZVANIČNO: Srbija nosilac, ne može protiv Francuza i Grka!

Košarka

SADA I ZVANIČNO: Srbija nosilac, ne može protiv Francuza i Grka!

Podeli vest

Košarkaška reprezentacija Srbije, koja će od 4. do 10. jula biti domaćin jednog od kvalifikacionih turnira za Olimpijske igre u Rio de Žaneiru, neće moći da se sastane sa jakim ekipama Francuske i Grčke

FIBA je dan uoči žreba (utorak, 18.30) saopštila da su "orlovi", Francuzi i Grci određeni za nosioce turnira, čime je potvrđena prošlonedeljna izjava predsednika Košarkaškog saveza Srbije Dragana Đilasa, nakon što su određeni organizatori turnira.

U drugom "šeširu" su Italija (domaćin), Češka i Kanada, u trećem Filipini (domaćin), Iran i Japan, u četvrtom Angola, Tunis i Senegal, u petom Letonija, Hrvatska i Turska i u poslednjem, šestom Meksiko, Portoriko i Novi Zeland.

Jasno je da će predstojećeg leta u Kombank areni protiv Srbije igrati Češka ili Kanada, odnosno Iran ili Japan, dok su iz preostala tri "šešira" u opticaju sve tri opcije.

FIBA je pri sastavljanju "šešira", očigledno, vodila računa o geografskom principu, tako da će se na svakom turniru naći po jedna afrička i azijska selekcija.

Na Olimpijske igre plasiraće se samo pobednici turnira.

ĐILAS: Organizaciju turnira smo platili 2.500.000 evra - hvala Vučiću što nam je to dozvolio! 

KOŠARKAŠIMA SE SMEŠI RIO! Beograd domaćin kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija