• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.02.2016

12:46

VESELI U PARTIZANU NAUČIO KAKO PROTIV ZVEZDE: Pritisak "delija" je ogroman, važno je ne podleći mu!

Košarka

VESELI U PARTIZANU NAUČIO KAKO PROTIV ZVEZDE: Pritisak "delija" je ogroman, važno je ne podleći mu!

Podeli vest

Jan Vesli ove sezone je ubedljivo jedan od najboljih košarkaša Fenerbahčea, a posebno je bio inspirisan u mečevima sa Crvenom zvezdom

Dok je igrao za Partizan, Čeh prizanje da je protiv crveno-belih osećao posebnu dozu rivalstva, što inostrani igrači, koji igraju u redovima "večitih" rivala teško mogu da razumeju. Možda je to i bio jedan od razloga što je Fener nerešiva enigma za crveno-bele i kada su igrali u Beogradu. 

- Zvezda je bila naš najveći rival dok sam igrao za Partizan. Svaki put kada igram protiv njih, uvek osaćam neku vrstu rivalstva. Volim da igram ovakve mečeve, pogotovo u "Pioniru". Nije bitno ko je domaćin, da li Zvezda ili Partizan. Zaista volim tu armosferu, koja mi daje posebnu energiju - rekao je Veseli za zvanični sajt Evrolige.

Padali su mnogi rivali Zvezde ove sezone pred "delijama", ali ne i Fener, a Veseli otkriva razlog.

- Nismo podlegli pritisku na tribinama. Oba puta smo ih dobili u prvom delu sezone i znao sam na koji način da igram protiv njih. Najvažnije je to što nismo potpali pod pritiskom atmosfere. Pritisak njihovih navijača je zaista ogroman - poručio je Čeh.

Zvezda u narednom kolu Evrolige igra protiv Darušafake (četvrtak, 19.30), a Fenerbahče sa Anadolu Efesom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Monarhista

pre 8 godina

Nemoj da kenja,bili smo nekompletni i neuigrani,pazi da ne izgube kad bude bilo najvaznije u fajnalforu:-)))

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija