• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.02.2016

08:55

(VIDEO) NBA OL STAR! Brajantov oproštaj, čudesna trojka Karija, Zapad umalo do 200 poena!

Košarka

(VIDEO) NBA OL STAR! Brajantov oproštaj, čudesna trojka Karija, Zapad umalo do 200 poena!

Podeli vest

U 65. Ol staru Zapad je savladao Istok sa 196:173 (40:43, 52:47, 53:46, 51:37), dok je Rasel Vestbruk proglašen za najkorisnijeg igrača

Bio je ovo posaban Ol star meč na kojem je oboren dosadašnji rekord po broju postignutih poena sa 369 koševa, što je za 48 koševa više od starog.

Kada je Kobi Brajant objavio da će mu ovo biti poslednja NBA sezona, spektakl u Torontu dobio je posebnu dimenziju, pa je bila prava nemoguća misija doći do ulaznice.

AP PHOTO

Kod Zapada Rasel Vestbruk je uz 31 koš upisao osam skokova i pet asistencije, zatim najbolji strelac lige Stef Kari ubacio je  26 koševa uključujući u zadnjem napadu skok šut za trojku gotovo s centra, dok je Entoni Dejvis ubacio 24 koša, a poen manje imao je Kevin Durent. 

AP PHOTO

Na pitanje je li ga Brajantov oproštaj motivisao da dobro igra, Vestrbuk je rekao:

- Definitivno! Mislim da su svi ljudi u dvorani žudili za time da vide Kobija na zadnjoj Ol star utakmici. Velika je čast  što sam deo ovoga i što sam gledao Kobija kako odlazi -  kazao je nakon utakmice Vestbruk. 

AP PHOTO

Kod Istoka je najbojli bio Pol Džordž sa čak 41 košem, Džon Vol je dodao 22, a Lebron Džejms je za  20 minuta upisao 13 koševa uz sedam asistencija. Međutim, Lebron je na ovom meču prestigao Brajanta na večnoj listi strelaca Ol star utakmica za jedan poen, Lebron sada ima 291 koš, a Brajant je ostao na 290.

 

NBA OL STAR: Levin opet šampion "kucanja", Tompson novi kralj trojki


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija