• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.02.2016

20:45

SALE PRECRTAO SAŠU! Pavlović višak u Panatinaikosu

Košarka

SALE PRECRTAO SAŠU! Pavlović višak u Panatinaikosu

Podeli vest

Nekadašnji košarkaš Partizana Saša Pavlović skinut je sa spiska licenciranih igrača u grčkom šampionatu, ali ostaje u konkurenciji za mečeve u Evroligi

Iako je u Panatinaikos došao kao veliko pojačanje, Pavlović nije mnogo toga uradio u dresu Atinjana. Zbog toga se spekulisalo da bi mogao čak i da dobije otkaz, ali je stručni štab za sada doneo ovakvu odluku.

Pavlovića će u timu zameniti Eliot Vilijams, koji je nedavno stigao u trofejni grčki klub, pa će trener Aleksandar Đorđević u narednom periodu računati na njega u domaćem šampionatu, dok nekadašnji košarkaš Partizana ostati u kombinaciji za Evroligu.

PAVLOVIĆ I KUZMIĆ PRED OTKAZOM! Atinjani spremaju zamene za srpske igrače


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
godo

pre 8 godina

Upecao je on pre dve godine smrdljivu tunu,ali su mu lopovi ukrali pehar.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija