• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Stefanović

19.03.2016

09:53

(21.00, RTS 2) MEGA LEKS - BUDUĆNOST Milojević: Treba nam novo čudo za finale!

Košarka

(21.00, RTS 2) MEGA LEKS - BUDUĆNOST Milojević: Treba nam novo čudo za finale!

Podeli vest

Mega Leks dočekuje Budućnost u subotu (21.00, RTS 2) u drugom meču polufinalne serije Jadranske lige, posle "brejka" koji je napravljen pre šest dana u Podgorici

Potrebno nam je pravo čudo da bismo se plasirali u finale ABA lige, izjavio je trener Mega Leksa Dejan Milojević

- Budućnost je favorit i u ovom meču, a njihov poraz u Podgorici je pokazao da ne pobeđuje uvek bolji tim. Mi se nadamo da ćemo moći da napravimo još jedno veliko iznenađenje i pobedom u subotu da se plasiramo u finale, što bi bio fantastičan rezultat za našu mladu ekipu - izjavio je Milojević.

S druge strane, centar Budućnosti Bojan Subotić kaže da se njegov tim neće lako predati u Mitrovici.

- Posle poraza u Morači mi smo u veoma teškoj poziciji, ali verujem da možemo da se iskupimo i vratimo seriju u Podgoricu. Znamo da je Mega Leks veoma kvalitetan tim i to su pokazali tokom cele sezone. Nema tajni između nas, dobro se poznajemo i verujem da ćemo slaviti u Mitrovici - zaključio je Subotić.
 

BREJK MEGE U PODGORICI! Milojevićevi puleni savladali Budućnost u "Morači" - 85:81


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17