• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.03.2016

14:59

FIBA PRETILA PRAZNOM PUŠKOM! Pobedniku Lige šampiona samo 500.000 evra!

Košarka

FIBA PRETILA PRAZNOM PUŠKOM! Pobedniku Lige šampiona samo 500.000 evra!

Podeli vest

Priča o unosnim nagradama i bogatom budžetu koji je FIBA mesecima poturala klubovima, ispostavila se kao težak ćorak. Na predstavljanju novog takmičenja, Lige šampiona, otkriveno je da će šampion dobiti svega 500.000 evra

 

Ukupan nagradni fond za takmičenje je 4,4 miliona evra, što su mrvice u odnosu na Evroligu Đordija Bertomeua i njegove ekipe, koja sprema čak 36 miliona evra da raspodeli klubovima učesnicima.

Premije koje će deliti FIBA iznose: po 100.000 evra za nastup u grupnoj fazi Lige šampiona, još 20.000 za plasman u drugi krug, dodatnih 40.000 za one koji se plasiraju u četvrtfinale, pobednici polufinala dobiće po 80.000, a poraženi 60.000 evra, dok će vicešampion Evrope dobiti dodatnih 100.000, a prvak 340.000 evra.

Sve u svemu, vrlo mršava ponuda. 

U Ligi šampiona FIBA učestvovaće 32 kluba, od toga 24 će se plasirati direktno, preko nacionalnih liga, dok će osam proći sito kvalifikacija.

OPSTAJE REGIONALNO TAKMIČENJE: ABA izabrala Evroligu, Partizan daje prednost Jadranu u odnosu na domaće prvenstvo

KSS PODRŽAO FIBA! Klubovi odlučuju o svojoj sudbini!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija