• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sportando

03.06.2016

09:03

GRCI PLJUJU RADULJICU: Provodio se do zore pred odlučujući meč sa Olimpijakosom!

Košarka

GRCI PLJUJU RADULJICU: Provodio se do zore pred odlučujući meč sa Olimpijakosom!

Podeli vest

Grčki mediji ostrvili su se na Miroslava Raduljicu, optužujući ga kao jednog od glavnih krivaca što je Panatinaikos ostao bez titule prvaka u duelu sa Olimpijakosom

 

Kako tvrdi sajt SDNA, Raduljica je, navodno, uoči četvrte utakmice sa crveno-belima bio celu noć u provodu i u klupski hotel se vratio u ranim jutarnjim satima.

To je razbesnelo trenera Pedulakisa, koje je zbog odlučio da Raduljicu ne uvodi u igru protiv Olimpijakosa.

Navodno, ovo nije prvi takav slučaj u taboru zeleno-belih, pre nekoliko dana sličan ispad su imali Džejms Gist, Markez i Džejms Feldin.

PAO KRIVI SRPSKOG TRENERA: Trebalo je ranije da otpustimo Đorđevića!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miki delija

pre 7 godina

po meni ja bih ga ladno it reprezentacije isterao mnogo boljih im a od njega neznam sta se uopste i videlo u njemu jako je problematican i nevidim da dalje treba da igra za srbiju napolje sa njim sto pre

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17