• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.07.2016

16:31

ŠTA ĆE BITI S BOBIJEM?! Gasol potvrdio: Idem u San Antonio!

Košarka

ŠTA ĆE BITI S BOBIJEM?! Gasol potvrdio: Idem u San Antonio!

Podeli vest

Doskorašnji košarkaš Čikaga Pau Gasol potvrdio je da će od naredne sezone igrati u San Anotnio Sparsima

Kako prenose američki mediji, Gasol će sa Sparsima potpisati dvogodišnji ugovor vredan 30 miliona dolara.

- Nakon velikog razmišljanja o svojoj budućnosti, odlučio sam da se pridružim San Antonio Sparsima. Veoma sam uzbuđen zbog novog izazova u mojoj karijeri - napisao je 35-godišnji Gasol na Tviteru.

Španski centar je na draftu 2001. godine bio treći pik, a izabrala ga je ekipe Atlante i odmah ga prosledila u Memfis. Član Memfisa je bio od 2001. do 2008. godine, kada je trejdovan u Los Anđeles Lejkerse. 

Sa Lejkersima je osvojio dve titule NBA lige i 2014. stigao je u Čikago. Tokom 15 godina nastupa u NBA ligi, Gasol je prosecno beležio 18,2 poena i 9,5 skokova po meču.

Da li će ovo uticati na status Bobana Marjanovića, koji bi trebalo da produži saradnju sa "mamuzama" ostaje da se vidi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17