• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

09.07.2016

23:08

JOKIĆ I BOGDANOVIĆ IZREŠETALI PORTORIKO: Ne želimo nijedno takmičenje više da propustimo!

Košarka

JOKIĆ I BOGDANOVIĆ IZREŠETALI PORTORIKO: Ne želimo nijedno takmičenje više da propustimo!

Podeli vest

Dvojica najefikasnijih košarkaša u timu Srbije protiv Portorika (108:77) Nikola Jokić i Bogdan Bogdanović nisu krili oduševljenje što se naša reprezentacija posle 12 godina vraća na Olimpijske igre

 

Nikola Jokić je bio otkrovenje olimpijskog turnira i zasluženo je dobio nagradu MVP takmičenja.

- Moram da se zahvalim saigračima, članovima stručnog štaba, svima, jer se sjajno osećam i pamtiću ove utakmice do kraja života! Želimo da ovako bude i u narednim godinama, da ponavljamo ovo svake godine, ne želimo da propustimo nijedno veliko takmičenje - naglasio je Nikola Jokić.

Bogdan Bogdanović je bio najefikasniji u pobedi nad Portorikom sa 26 poena.

- Posle 12 godina naša reprezentacija se vraća na Olimpijske igre i to prvi put kao Srbija. Nama je ogromna čast što ćemo moći da predstavljamo našu zemlju na najvećoj smotri sportista - naglasio je Bogdanović.

ĐORĐEVIĆ PRESREĆAN: Ostvarili smo san svakog sportiste, idemo na Igre!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija