• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

04.09.2016

09:24

BOBAN MARJANOVIĆ OTVORIO DUŠU: Hteo sam iz kože da iskočim što nisam na Olimpijskim igrama!

Košarka

BOBAN MARJANOVIĆ OTVORIO DUŠU: Hteo sam iz kože da iskočim što nisam na Olimpijskim igrama!

Podeli vest

Srpski košarkaš Boban Marjanović priznao je da je jako teško podneo tokom Olimpijskih igara što nije sa reprezentacijom u Riju

 

 

Gorostasni centar Detroit Pistonsa nije ovog leta bio deo reprezentacije, jer je hteo da reši pitanje novog kluba, pošto je napustio San Antonio na kraju sezone.

- Bilo je trenutaka kada sam iz kože hteo da iskočim. Gledao sam svaku utakmicu mojih drugara i, iskreno, bilo mi je jako teško što nisam bio sa njima. Ipak, Bogu hvala, odigrali smo najbolje kada je bilo najpotrebnije, a meni samo ostaje žal što nisam učestvovao na Igrama - rekao je Marjanović za Novosti.

Marjanović je naglasio da želi da igra za državni tim i da jedva čeka poziv selektora, a da u Rio nije otišao zbog - nesporazuma.

U pitanju je bio nesporazum. Ko radi, taj i greši. Za mene je velika čast da igram za Srbiju i nadam se da će selektor Đorđević da me pozove da nastupam za reprezentaciju. Pa, koji sportista ne želi da igra za svoju zemlju? - naglasio je Boban Marjanović.

Prva naredna prilika je Evropsko prvenstvo sledećeg leta...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ljube

pre 7 godina

Ali ipak vise volis pare pa si hteo da ucenjujes ...

Alf

pre 7 godina

Sasvim je normalno da čovek prvo razmišlja o svojoj egzistenciji... a od selektora sam očekivao više razumevanja... srećom postigli smo rezultat, ali da nismo druga pesma bi se pevala o ovom slučaju... selektor treba da razume igrača koji razmišlja o svojoj egzistenciji, pa i sam je bio profesionalac... pa i sada, kada je došao rekao je da ga ne zanima rad u klubu dok je selektor... pa kada je došla lepa ponuda predomislio se... znači on može da se predomisli a drugi ne smeju... samo da je bilo malo manje sujete sve bi bilo drugačije... ovakve stvari se rešavaju u 4 zida a ne po medijima...

Alex

pre 7 godina

Bobi je vec drugi put eskivirao reprezentaciju. Prvi put mu kao maticni klub u NBA nije dopustio da igra za Srbiju, a onda za OI je vijao novi klub i ugovor.... cisto sumnjam da Djordjevic nije imao razumevanja za njegovu situaciju, i nije tacno da je sujeta u pitanju. Djordjevicev posao je da okupi najjacu reprezentaciju moguce i da se plasira sto vise je moguce u takmicenjima to je njegov primarni posao, i bio bi LUD da ima sujetu i da brani igracu kao Boban da igra za Srbiju jer kuburimo sa centrima a Boban je svetska klasa centra....tako da je tu bilo jos nesto... verovatno neiskazano postovanje ili ozbiljnost sa Marijanoviceve strane sto je rezultiralo u Aci da ga odstrani... verovatno je imao jako dobar razlog.

znik

pre 7 godina

Njegovo predomisljane ne utice ni na koga....Bobijevo premisljanje i briga o samom sebi , sa druge strane, izbacuje iz redova igraca koji se borio za dres i zrtvovao vreme i napor da tim ode na olimpijske igre a onda ciao amore Bobi se smislio pa ti sad mora da letis.....jednom moramo da presecemo ko vodi sport treneri ili samointeresdzije....

DRAGAN

pre 7 godina

Bobane, ti nemaš ni srce ni dušu, a mozak ti je uzeo menadžer. Dok ne uzmeš stvari u svoje ruke drugi će uvek misliti umesto tebe.

Zoran

pre 7 godina

Izabrao si novac umesto casti igranja za svoju zemlju,ma kakva da je,i sad uzivaj u novcu,dok tvoji bivsi saigraci uzivaju u slavi koju su stekli na olimpijadi.Svako ima pravo da bira ono sto najvise voli,ti si izabrao novac i ne kukaj vise,nisi nezamenljiv i ne treba te vise zvati.Neka su i slabiji,ali treba pozivati igrace koji za svoju zemlju igraju srcem i ne osvrcu se za novcem.

branko1

pre 7 godina

Koje ste vi pič**tine I budaletine.Izigravate ,zajedno sa Đorđevićem neke patriote,ali na račun drugih.Žao mi je Marjanoviću što nisi igrao,ali mislim da si doneo pravu odluku.Svi su se oni materijalno obezbedili,pa I Đorđević,a na tebi šilje onu stvar.Lažne patriote.Samo ti budi miran.Doće maca na vratanca,budi siguran

Zoran

pre 7 godina

Je li te to tata naucio ovakvom recniku?Bravo za tatu i tebe,daleko cete vi da dogurate.

branko1

pre 7 godina

E moj glupane,te "parole"su palile u davna vremena.Sada pale samo kod demagoga I budala

zoran

pre 7 godina

Sada si verovatno srecan.Bravo za vaspitanje.Ako ti je recnik koji primenjujes jedini argument i nacin zivljenja onda bi trebalo da preispitas neke stvari.Ovaj prostacki recnik govori o tome ko si i kakav si,za razlku od ostalih komentatora koji iznose svoje misljenje ne vredjajuci druge.To opet sve govori o tebi.

Mile

pre 7 godina

On bi taj ugovor potpisao i da je igrao, nego je menadzer mislio da je ovako bolje, (nije hteo da rizikuje svoj procenat), e sad bi i jare i pare. \n

Divos

pre 7 godina

Бобан је добар момак, уопште не сумњам људина. Задње две године, и 2015-е, и 2016-е је испало како је испало, но уверења сам да је Бобан итекако привржен дресу Србије. Ово љето, навраћен од једног менаџера није се појавио на прозивци, окупљању репрезентације. Ту је и заиста специфична ситуација, и идиотски одабран термин од стране ФИБА-е да се играју ОКТ. Но тако је, за све је тако, неки су попут Батума били уз своју селекцију, други су поступили другачије. Испало је да је Бобан изабрао друге приоритете. Нико му не замера, но било је јасно да је апсолутно немогуће да се нађе на ОИ. Ову причу су искористили неки медији (пре свих Бљуц) који су кренули да опасно роваре, спинују и дозирају малициозне текстове. И они су Бобана злоупотребили, и само заслугом ове погани (који мрзе из дна душе и српску кошарку и све српско) Бобан је на жалост постао омражен код неких љубитеља кошарке. Но, идемо даље, мисија Рио је завршена, следи следећа мисија, Евробаскет 2017. Сале је већ наговестио, и Бобан ако својим играма заслужи, добиће позив. Уопште не сумњам да ће се Бобан појавити на прозивци, окупљању, а ако се избори, након 2011-е и заиграти у најдражем дресу. Наравно, они који су роварили против српске кошарке, ровариће и даље, могуће сада окрену причу (мислим уместо лажне подршке Бобану, сада му крену бројати "грехе"), но они нису важни. Важна је само Србија и добробит српске кошарке.

miki delija

pre 7 godina

svi vi pametnjakovici koji bobana kritikujete veze sa sportom nemate zapamtite ja ga podrzavam jer je covek sebi prvo obezbedio egzistenciju kao i porodici a posle je rekao da hoce da igra sta da se povredio na pripremama i da mu ovo sve propadne gde bih onda samo bre lupate vi pametnjakovici a veze sa sportom nemate upamtite zive veze

Dragan

pre 7 godina

Ma igraj ti gde hoces pusti momke da uzivaju nije te bilo kad si trebo nikad neces biti dio ove ekipe oni imaju srce i dusu vel poz za Bobija

Goran

pre 7 godina

Sa sve Štimcem i Birčevićem... Ma idi bre čoveče! Štimac ide zbog atmosfere ili kao talija, šta već... Pa zar to ne može neko ko nije igrač, neko u stručnom štabu... Zar Muta nije otprilike za taj deo, osim sportskog zadužen? Iz sujete i tvrdoglavosti, Đorđević ga se odrekao! Ne bi apsolutno niko u reprezentaciji bio ljubomoran na Bobija, kada svi znaju da bi tim bio neuporedivo jači, kvalitetniji i raznovrsniji. Đorđević je osvajanjem medalje donekle zapušio usta kritičarima. Ali, svakako ne bi trebalo zaboraviti da smo ipak medalju osvojili spretnim i sretnim raspordom pobeda i poraza (imali smo skor 4-4), a da je jedino protiv Australije u polufinalu igra brila briljantna. Četvrtfinale je bilo mučenje, jeste slatka pobeda, ali uz mnogo, mnogo nervoze... A finale, ne bih komentarisao...

Nesa

pre 7 godina

Sad si iz koze hteo da iskocis. A da je reprezentacijia nedaj bozre lose prosla, likovao bi i ti i tvoj menadzer i svi kvazi strucnjaci. Shvati dete, da nesmes da budes mula koju ce da vodaju razni menadzeri. Ako ista umes da osetis (recimo ljubav prema reprazentaciji) to nemoze niko da ti ospori, a tebi se to jako cesto desava. Kako ce kolektiv da stane iza tebe kad ne moze na tebe da racuna.

Ivan

pre 7 godina

Pa Sale je to rekao odmah da ni sam nisi svestan šta propuštaš. Izgleda da ti je sada "došlo iz dupete u glavu"

zoran stankovic

pre 7 godina

US mediji, Popovic i Djordjevic ga mrze I ismejavaju. Ali hvala bogu srpski novinari i menadzeri prepoznaju njegove kvalitete pa pisu o njemu vise nego ostalim srebrnim momcima.

asid

pre 7 godina

Možda je, u tom slučaju, trebalo da prihvatiš poziv selektora, nekako nije moglo bez toga!

srle

pre 7 godina

Mislim da su ovog coveka nepravedno oblatili, sve je krenulo od medija i odvratnih napisa a ljudi se primili ko majmuni. Ako je takva bila situacija i bilo mu je bitno da obezbedi egzistenciju (a nema 20 godina) zasto ga ne ispostovati? Ne, nama je lakse da osudimo odmah a da nemamo pojma o cemu se radi, svi su sad kao ne znam kakve patriote. Ne lupajte vise i pustite coveka na miru. Da je on igrao, ne bi nas Ameri onako razbucali u finalu.

Goran

pre 7 godina

Kakvoj egzistenciji???? On je odavno rešio egzistenciju. Pričate o milioneru koji hoće još. Nikada ne treba više da bude pozvan u reprezentaciju.

Zeljko

pre 7 godina

Poslije svega (ne)ucinjenog i to dva puta bila bi velika greska da je takav "covjek" pozvan u reprezentaciju .Svi zajedno nasi reprezentativci koji su bili u Riu ne zaradjuju koliko doticni Marjanovic bili su grizli kroz pripreme i sve moguce kvalifikacije da bi bili clanovi tina .Zbog novca se igra za klubove ,a reprezentacija je pitanje sranje duha i morala ! Takav Marjanovic bi samo bio trula jabuka medju zdravim jabukama ! Marjanovic ? Ne hvala !

zoki

pre 7 godina

Da li su njemu iz Detroit Pistonsa rekli da ne igra, ne, pa sta onda hoce. Hteli bi da Misko sastavlja repezentaciju kako njemu odgovara.\n

Viktor

pre 7 godina

Mislim da si ti dobar zanatlija u poslu kojim se bavis, a da nisi sportista i da se ne bavis sportom, vec zanatom od koga zivis. Sport je nesto mnogo vise, od onoga cime se ti bavis.

iskreno

pre 7 godina

Nadam se da NIKADA vise Ni jedan Selektor tebe nece pozvati, ati sada jedi d..e svoje

DS

pre 7 godina

Treba odvojiti emocije od realnog rasudjivanja. Boban treba nasoj reprezentaciji u narednim takmicenjima i to svi znamo,a Sale to najbolje zna. Boban je odbio poziv Djordjevica za kvalifikacioni turnir zato sto mu je bilo vaznije da potpise unosan ugovor sa Pistonsima i kada je zavrsio posao javio se Saletu i izvinio se. Koliko puta su nasi teniseri i teniserke odbili da igraju za Srbiju pa nikom nista,opet su pozivani a pravdali smo ih da su njima vazniji turniri koje igraju za velike pare nego DC i Fed. Cup.? Dakle,Srbiji treba Boban da zajedno sa Raduljicom imamo najacu centarsku poziciju u svijetu,osim SAD,naravno. Da smo imali Bobana protiv Rvacke dobili bi ih 20-25 razlike i ne bi usli u neizvjenu zavrsnicu.Da smo izgubili tu utakmicu svi bi Saletu nabili Bobana na nos Srecom pa smo dobili.taj vazni mec.. Svi mi zelimo pobjede nasih i zato trebamo glasati da Boban igra jer SMO S NJIM JACI.

Mimi

pre 7 godina

Daj dosta vise sa ovim folirantom i bezveznjakovicem . Ako ga pozove Sale to ce zcaiti da ce sve polizari sto je izjavio. Idi covece svojim putem i zaradjuj zelembace.

Ns

pre 7 godina

Ne vidim zašto se od ovog pravi vest i "istočno pitanje"? Reprezentacija je dostigla maksimalan rezultat i svaka im čast, kako igračima tako i selektoru. Boban Marjanović nije Šejkil O'Nil , ljudi moji? Čovek ima jasnu namenu u NBA- na klupi. Za reprezentaciju skoro da nije ni igrao. Da Đorđević nije zvao Teodosića ili Jokića pa da se raspravljamo ali ovo je čisto spinovanje.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija