• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.09.2016

21:02

GAUDLOK POBEGAO IZ ISTANBULA: Navijači Fenera su mi pretili ubistvom

Košarka

GAUDLOK POBEGAO IZ ISTANBULA: Navijači Fenera su mi pretili ubistvom

Podeli vest

Endrju Gaudlok otkrio je da je dobijao pretnje smrću od navijača Fenerbahčea, jer je nameravao da pređe u redove Galatasaraja

Gaudlok, danas košarkaš Makabija, igrao je za tim Željka Obradovića u sezoni 2014/2015. Posle raskida saradnje, košarkaš je dobio nekoliko ponuda, među njima je bila i od ljutog rivala Fenera.

- Ostao sam u šoku kada mi je rečeno da Fenerbahče ne računa na mene. Prihvatio sam takvu odluku i krenuo da tražim novi klub. Usledila je ponuda Galatasaraja. Razmišljao sam da prihvatim njihovu ponudu, ali su navijači Fenera bili ljuti. Na društvenim mrežama dobijao sam pretnje smrću. Razmišljao sam šta da radim. Izabrao sam odlazak u Kinu -  rekao je Gaudluk za Eurohoops net.

Gaudlok je deo prethodne sezone proveo u Kini, a deo u Hjustonu, a ovog leta se vratio u Evropu - u Makabi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija