• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Stefanović

23.09.2016

17:22

TEODOSIĆ OBJASNIO: Za moje asistencije ne treba doping, takav sam rođen!

Košarka

TEODOSIĆ OBJASNIO: Za moje asistencije ne treba doping, takav sam rođen!

Podeli vest

Kapiten košarkaša Srbije Miloš Teodosić, nakon što su ruski hakeri otkrili da je koristio nedozvoljene supstance uz odobrenje WADA, poručio je da njemu doping nije potreban

Miloš Teodosić se nije previše uzbudio posle novog udara hakera.  

- U januaru ove godine imao sam povredu vrata koje se pretpostavljam sećate, jer sam nosio kragnu. Tada mi je doktor CSKA dao lekove koje sadrže deksametazon (kortikosteroid koji se koristi kao deo terapije prilikom težih povreda), a naravno pre toga je pribavio sve potrebne dozvole i odobrenja. Naravno, ne radi se ni o kakvom dopingu. Uostalom, za moje asistencije ne treba doping. Takav sam rođen - poručio je Miloš Teodosić.

Da se podsetite.

 

Teodosić je prema navodima hakera u periodu od 14. do 17. januara, uz dozovolu FIBA, koristio “deksametazon” (lek koji ima višestruku upotrebu, koristi sa za lečenje problema sa kožom, alergije, astme, reume...

RUSKI HAKERI: Miloš Teodosić koristio nedozvoljene supstance, ali uz dozvolu WADA?!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sasa

pre 7 godina

Sta sad kazete Srbi?Pljuvali ste po Nadalu,a sad ispada i da Srbi uzimaju doping.Ma sigurno su braca Rusi u krivu jer nebeskom narodu ne treba doping,a za druge su u pravu.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija