• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

27.09.2016

13:47

SRPSKOM TRENERU UKRADENO 35.000 €: Kada sam video da nema novca onesvestio sam se!

Košarka

SRPSKOM TRENERU UKRADENO 35.000 €: Kada sam video da nema novca onesvestio sam se!

Podeli vest

Srpskom košarkaškom treneru Nevenu Filipu Luetiću ukradeno je 35.000 evra prilikom prolaska kroz skener na aerodromu u Istanbulu

Luetić se vraćao iz Omana u kom je proveo prethodne četiri godine, odakle je u torbi nosio laptop i navac zarađen u toj azijskoj državi.

Kada sam video da novca nema odmah sam se srušio na pod i pao u nesvest 
Neven Filip Luetić

Prilikom kontrole na aerodromu u Istanbulu njemu je rečeno da izvadi laptop iz torbe kako bi se uradila detaljnija provera onoga šta nosi sa sobom. On je to učinio i nakon toga laptop vratio u torbu, ni ne gledajući da u njoj nema novčanika u kome je bilo 25.000 evra i 12.000 dolara, prenosi Blic.

- Kada sam stigao u Srbiji odmah sam na carini hteo da prijavim novac koji sam doneo iz Omana, rekao sam koliko novca sam doneo i kada su mi rekli da im dam na uvid, krenuo sam da tražim novac. Kada sam video da ga nema odmah sam se srušio na pod i pao u nesvest - rekao je Luetić.

On sumnja da mu je novac nestao na aerodromu u Istanbulu.

- Tražili su da iz torbe izvadim laptop, izvadio sam ga, on je prošao kroz onaj skener, torba je prošla, pa se vratila nazad i ja nisam ni razmišljao u tom trenutku šta bi moglo da bude. Kada je izašla i torba - samo sam vratio laptop u nju.  Ja se sada vraćam u Istanbul i odmah idem u policiju tamo, odakle ćemo da vidimo šta ćemo dalje - kazao je srpski trener.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ona

pre 7 godina

E jesi pametan pa si nosio novac u torbi za lap top, takve sume se drze uz sebe pod budnim okom, bar tako ja mislim jer znam kako se zarade!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija