• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.10.2016

23:02

(VIDEO) REAL POČEO SILOVITO! Olimpijakos potučen u Madridu, Ljulj maestralan!

Košarka

(VIDEO) REAL POČEO SILOVITO! Olimpijakos potučen u Madridu, Ljulj maestralan!

Podeli vest

Košarkaši Real Madrida i Olimpijakosa otvorili su novu sezonu u Evroligi, i "kraljevski klub" je pobedio 83:65

Pobedom Reala dirigovao je Serhio Ljulj koji je ubacio 22 poena, čime je prešao brojku od 2.000 u Evroligi. Dvocifreni su bili još Luka Dončić sa 11 i Džejsi Kerol sa 10.

Kod gostiju je Met Lodžeski dao 14, a Vasilis Spanulis 12 poena. Srpski košarkaš Nikola Milutinov je imao skroman učinak sa svega dva poena za osam minuta.

Prvo poluvreme proteklo je u izjednačenoj borbi, a Real je utakmicu prelomio u drugom delu igre, u kojem su protivniku dozvolili da ubaci svega 25 poena.

Ovo je bila prva utakmica u novoj eri Evrolige, koja se od ove sezone igra u potpuno drugačijem sistemu. Učestvuje 16 timova, i umesto grupa, igra se liga po dvokružnom sistemu (30 kola) - osam najboljih će u plej-of, a pobednici četiri serije naći će se na fajnal-foru.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija