• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Gligorić

13.10.2016

23:24

DEJVID BLAT: Ne znam da li smo bili loši ili je Zvezda bila dobra na početku!

Košarka

DEJVID BLAT: Ne znam da li smo bili loši ili je Zvezda bila dobra na početku!

Podeli vest

Trener Darušafake Dejvid Blat kaže da je tokom poluvremena utakmice sa Zvezdom popričao sa svojim igračima o nekim stvarima, pa su zaigrali bolje, u finišu meča uspeli da preokrenu rezultat i trijumfuju (73:70)

- Ne znam da li smo bili loši ili je Zvezda bila dobra na početku. Utakmicu igraju dva tima, oni su nam napravili mnogo problema u prvom poluvremenu. Zvezda je igrala odlično, imala sjajnu podršku. Ovi navijači su možda i najbolji u Evropi - kazao je Blat.

Košarkaši Darušafake su tokom treće deinice počeli da se vraćaju u meč.

Nisam još dobio šampionski prsten

Nekadašnji trener Klivlenda kaže da je teško porediti NBA i evropsku košarku.
- Nisam jos dobio šampionski prsten iz Klivlenda. Sada sam fokusiran samo na Darušafaku. Naravno da bih voleo da imam Lebrona u Darusafaki - kazao je Dejvid Blat.

- Na poluvremenu smo porazgovarali o nekim stvarima. U drugom poluvremenu odigrali smo sjajno odbranu, vodili računa o izgubljenim loptama. Evroliga je sezona, čeka nas 30 utakmica. Znate da sam bio trener u NBA, ali ovo je potpuno druga priča. Svaka utakmica je ključna, kao ova. Plašim se šta će biti u narednih 29, jer je već prva bila neverovatno teška. Loše smo počeli utakmicu zbog Zvezdine sjajne odbrane. Zvezda se sjajno pripremila, znala od starta šta želi i dobili su uzbuđenje od publike.

Kaže iskusni stručnjak da rivali nemaju razloga njega da se plaše.

- Ponosan sam što sam trener Darušafake. Hoćemo da napravimo veliku priču, nemamo istoriju kao Zvezda ili Makabi, ali želimo da dostignemo to sa Darušafakom - kazao je Blat.

CRVENO-BELI PALI POSLE DRAME! Zvezda vodila 39 minuta, Darušafaka odnela pobedu - ​73:70


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija