• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.10.2016

23:14

(VIDEO) EVROLIGA: Teodosić utišao Istanbul, Blažič uništio Real!

Košarka

(VIDEO) EVROLIGA: Teodosić utišao Istanbul, Blažič uništio Real!

Podeli vest

Košarkaši moskovskog CSKA pobedili su Efes u Istanbulu sa 93:87, Olimpijakos je bio bolji od Armanija 91:81, dok je Baskonija slavila protiv Reala 91:87 u trećem kolu Evrolige

Aktuelni prvak Evrope vodio je 12 razlike na poluvremenu u dvorani "Abdi Ipečki", ali domaćin je uspeo da se vrati i na trenutak učini susret zanimljivim. Ipak, "armejci" su u finišu prelomili meč i zardžali maksimalan učinak posle tri kola

U gostujućem timu najbolji je bio Nando de Kolo sa 26 poena, šest asistencija i četiri skoka, a sjajan je bio i kapiten reprezentacije Srbije Miloš Teodosić sa 15 poena, osam uspešnih dodavanja i tri uhvaćene lopte. Kod domaćina je Dešon Tomas sa 16 poena bio najefikasniji.

Olimijakos je u Atini bez većih problema savladao Armani iz Milana, a najbolji u domaćem timu bili su Vasilis Spanulis i Erik Grin koji su postigli po 16 poena. Srpski kšarkaš Nikola Milutinov je za deset minuta postigao četiri poena i imao isto toliko skokova.

Miroslav Raduljica e bio jedan od najefikasnijih igrača u poraženom timu. Srpski reprezentativac dao je 14 poena, a bolji od njega bio je jedino Krunoslav Simon koji je ubacio dva više.

U španskom derbiju Baskonija je napravila iznenađenje pošto je kao gost pobedila Real Madrid sa 91:87.

U pobedničkom timu je blistao Jaka Blažič, koji je "kraljevima" ubacio 21 poen, a odličan je bio i Johan Voigtman sa 18, dok je u Realu Gustavo Ajon ubacio 16, a Luka Dončić jedna poen manje,

Darušafaka je upisala drugu pobedu pošto je slavila na gostovanju Uniksu  - 94:87.

Evroliga

3. kolo

utorak:

Uniks - Darušafaka 87:94
Efes - CSKA 87:93
Olimpijakos - Armani 91:81
Real Madrid - Baskonija 87:91


sreda:

Crvena zvezda - Barselona 19.00
Fenerbahče - Žalgiris  19.45
Brose - Panatinaikos 20.00
Makabi - Galatasaraj 20.05



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija