• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.10.2016

23:07

(VIDEO) TEODOSIĆ ZA ISTORIJU! Raduljica i Mačvan se poklonili pred "kraljem"!

Košarka

(VIDEO) TEODOSIĆ ZA ISTORIJU! Raduljica i Mačvan se poklonili pred "kraljem"!

Podeli vest

Srpski košarkaš iz redova moskovskog CSKA Miloš Teodosić bio je najefikasniji u pobedi svog tima nad Uniksom (98:80), a ujedno je postao deveti najbolji strelac Evrolige svih vremena

Teodosić je postigao 16 poena protiv Uniksa i tako došao do ukupno 2.397 što mu je bilo dovoljno da dođe do devetog mesta na večnoj listi strelaca.

On je prestigao Džej Ar Holdena koji je karijeru završio sa 2.388 poena. Naredna Teodosićeva meta je Nikola Vujačić koji je postigao 2.444 poena.

Srpskog košarkaša je u stopu pratio Kori Higins sa 14 poena, a Nando De Kolo je dodao 11. U poraženom timu je najefikasniji bio Kit Lengford sa čak 36 poena.

U turskom derbiju Anadolu Efes je kao gost pobedio Darušafaku - 84:79. Pobednički tim je predvodio Dešon Tomas sa 17 poena, a Tomas Ertel je dodao 15, dok je u ekipi Darušafake najbolji bio Skot Vilbekin sa 13 poena.

Pukla je stotka madridskog Reala, koji je kao gost pobedio Armani sa 101:90. Entoni Rendolf je predvodio "kraljeviće" sa 20 poena, dok su po 18 postigli Serhio Ljulj i Otelo Hanter.

Na drugoj strani je bolji od ostalih bio Riki Hikman sa 19 poena, a srpski reprezentativci Milan Mačvan i Miroslav Raduljica su Realu ubacili po sedam poena.

Do pobede je došao i Olimpijakos koji je u Španiji bio bolji od Baskonije - 95:90.

EVROLIGA

4. kolo

četvrtak

CSKA - Uniks 98:80
Darušafaka - Anadolu Efes 79:84
Armani - Real Madrid 90:101
Baskonija - Olimpijakos 90:95


petak

Galatasaraj - Fenerbahče 19.00
Žalgiris - Makabi 19.00
Panatinaikos - Crvena zvezda 20.15
Barselona - Bamberg 21.00



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija